Verrassende verfrissing met hippe en trendy producten

VOGUE Girl introduceert vier nieuwe designs die je tas, badkamer en slaapkamer zullen sieren!

Als hip en trendy meisje wil je natuurlijk altijd de blits maken met de nieuwste en mooiste producten. Jij bent de trendsetter die alle nieuwste weetjes weet. Jij weet precies wat er in de mode is en weet uiteraard hoe de hipste en nieuwste geuren ruiken. In totaal hebben 35 trendy meisjes tijdens een VOGUE Girl trendmeeting meegedacht in de nieuwste designs en de bijpassende geuren. Het resultaat? Een viertal trendy en hippe productlijnen die het VOGUE Girl assortiment aanvullen en in menig tas, badkamer en slaapkamer zullen sieren.

Vogue-Girl-Bohemia-Deo Vogue-Girl-Bohemia-Douche“Go Bohemian” met VOGUE Girl Bohemia!
Bohemian chique is een geheel eigen stijl geworden onder de meiden van Nederland. Trends uit de jaren ’60 geïntegreerd met nieuwe trend maken dat deze stijlvolle dames een eigen VOGUE Girl variant verdienen. De mooie en stijlvolle gedesignde pauwenveren van de VOGUE Girl Bohemia gecombineerd met stijlvolle ‘60s elementen past volledig binnen de levensstijl van de Bohemia Girl.

De heerlijke geur van VOGUE Girl Bohemia bevat topnoten van ananas en meloen. Het hart van de geur bestaat uit een combinatie van jasmijn en waterlelie en dat alles op een zoete basis van zwarte bessen en perzik. VOGUE Girl Bohemia is (bijna) om te smullen!

 

Vogue-Girl-Bamboo-Bear-Deo Vogue Girl Bamboo Bear DoucheVOGUE Girl Bamboo Bear – Knuffelige en schattige Pandabeer voor oosterse belevingen!
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking.

De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!

Vogue-Girl-Lovely-Deo Vogue-Girl-Lovely-DoucheVOGUE Girl Lovely – Een lieflijk en tijdloos design met verrassend frisse geur
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk.

De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.

 

Vogue-Girl-Tornado-Deo Vogue-Girl-Tornado-DoucheEen swirl van frisheid met de VOGUE Girl Tornado
Als je naar de verpakking van de VOGUE Girl tornado kijkt, zie je dat de energie en beweging er vanaf spat! De felle kleuren, de beweging en de fel oranje dop zijn een eyecatcher in iedere tas en in iedere slaapkamer! Pas maar op dat je moeder niet stiekem deze energieke swirl van frisheid van je ‘jat’. 😉

Naast een super hippe verpakking is de geur van de VOGUE Girl Tornado ook nog eens spectaculair! De VOGUE Girl Tornado is een parfum waarin een swirl van frisheid gecombineerd wordt met frisse en zoete noten van ananas. Deze heerlijke verfrissende geur bevat tevens een hint van pepermunt en zal je gegarandeerd verrassen en verfrissen.

Laagjes effect voor optimale geurbeleving

Alle vier nieuwe VOGUE Girl lijnen worden geïntroduceerd als Parfum Deodorant en Parfum Douche. Wist je dat je je favoriete geur langer bij je draagt als je laagjes aanbrengt? Als je dus eerst gaat douchen met de Parfum Douche en je vervolgens de Parfum Deodorant gebruikt, zal je de geur nóg langer ruiken J Hoe heerlijk is dat?

Prijzen en verkrijgbaarheid:

De Parfum Deodorant en Parfum Douche van VOGUE Girl zijn verkrijgbaar voor een consumenten adviesprijs van € 3,-. De nieuwe lijnen van VOGUE Girl zullen groots gelanceerd worden op de Tinadag 2016 op 24 en 25 september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *