DW+ Interactive

DW vernieuwd

Het zal u niet ontgaan zijn dat wij het afgelopen jaar de 50 zijn gepasseerd. Een respectabele leeftijd voor DW; het grootste onafhankelijke marketingvakblad voor de totale gezondheidsbranche. Daar zijn wij als team best trots op! Vanaf 2023 voegen wij daar een ‘plus’ aan toe. DW+ met meer gerichte informatie voor de verschillende lezersgroepen zoals drogist, apotheek, therapeut, voedingsdeskundige, schoonheidsspecialist en retail in gezondheid. Zowel in print DW+ als digitaal via onze website en nieuwsbrieven.

Meer aandacht voor gezondheid

Gezondheid blijven monitoren is ook na corona het belangrijkste onderwerp van aandacht. Een griepgolf overspoelt Nederland. Spier- en keelpijn, koorts, vastzittend slijm en longproblemen zijn kenmerkend. Maak blijvend werk van gezondheid. Voedingssupplementen spelen daarbij een essentiële rol. Steeds meer consumenten slaan de weg in van zelfzorg dus uw rol als adviesdrogist zal verder groeien in de komende jaren.

Graag uitnodigen wij u uit niet alleen de krant maar ook de nieuwe DW+ Interactive te lezen. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in via info@drogistenweekblad.nl.