Detailhandelevenement &Trendz in Gorinchem maakt programma bekend

Px187NDM1Mjc5OC0xLTM1MTk4NTUxMA==Evenementenhal Gorinchem staat op 21, 22 en 23 augustus in het teken van detailhandelevenement &Trendz. De beursorganisatie maakt nu het presentatieprogramma op het Activiteitenplein bekend met onder meer: Hoe speelt u online in op de juiste inkoopmomenten en Hoe belangrijk is een goede kop koffie in uw winkel? Deelname is kosteloos en belangstellenden hoeven zich niet vooraf in te schrijven.

Op beursdag twee en drie presenteert Egon van de Kamp (Vleugel Concept & Creatie) in 18 stappen de strategie voor uw winkel op papier: van winkel naar merkbeleving. Edwin Otten (H&O E-Commerce) geeft belangstellenden op beursdag twee het antwoord op de vraag hoe zij online kunnen inspelen op de juiste inkoopmomenten. il Limone presenteert aan geïnteresseerden op alle drie beursdagen hoe belangrijk een goede kop koffie in hun winkel is. Koffie speelt een steeds belangrijkere rol in winkels. Het gaat inmiddels verder dan alleen een kopje koffie. Koffie is beleving en voegt iets toe aan uw winkel.

Trendhuisjes op beursvloer

Op &Trendz is meer te doen. Zo richten stylistes op de beursvloer meerdere trendhuisjes in met producten van exposanten. Zij krijgen zo de kans om gratis hun producten te etaleren. Op elk product staat een verwijzing, zodat de bezoeker kan zien waar het product op de beursvloer te verkrijgen is. Tegelijkertijd kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor het inrichten van hun eigen winkel.

&Trendz Fresh: speciaal voor beginnende en kleine ondernemers

Een onderdeel van &Trendz is &Trendz Fresh. Hier krijgen beginnende en kleine ondernemers de kans om op een laagdrempelige manier deel te nemen aan de beurs. &Trendz Fresh geeft de mogelijkheid om producten te presenteren in een inspirerende setting. Dit is een plek zonder opsmuk, maar waar de authenticiteit van het merk centraal staat.

Nederlands grootste inkoopmoment voor retail- en detailhandel

&Trendz is ontstaan uit de samenvoeging van TrendZ, @HomeEvent en SOCdays. Tijdens de eerste editie in Gorinchem kwamen bijna 10.000 belangstellenden op het driedaagse evenement af. Door de samenvoeging is &Trendz in één klap het grootste inkoopmoment voor de retail- en detailhandel van Nederland geworden.

Openingstijden &Trendz Gorinchem

&Trendz is op de eerste beursdag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Een dag later opent de beurs haar deuren van 12.00 tot 22.00 uur. Op beursdag drie is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over &Trendz: www.andtrendz.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *