Vernieuwde Etos Colmschate opent 15 november

dav

Vanaf woensdag 15 november is het drie dagen lang extra gezellig bij Etos in Colmschate-Deventer. Na een flinke verbouwing gaat de winkel om 9.00 uur weer open. De vernieuwde Etos heeft een frisse, moderne uitstraling en beschikt over een grote beauty- en geurenafdeling.  De heropening wordt gevierd samen met klanten. Etos trakteert op gratis producten en er zijn leuke activiteiten.  Klanten maken in de openingsweek kans om een verzorgingspakket ter waarde van 100 euro te winnen.

Etos in het Winkelhart van Colmschate is ruim van opzet en ingericht volgens het allerlaatste concept. Klanten hebben keuze uit een uitgebreid aanbod van luxe geuren, make-up en huidverzorgingsproducten. Ook is er een groot assortiment cadeauartikelen, gezondheidsproducten en van alles voor de baby. Het team van Etos bestaat uit deskundige medewerkers die graag klanten van dienst willen zijn. “Bij ons krijgt iedereen een advies op maat”, aldus winkelmanager Sabine Hagen.

Etos trakteert!
Het openingsfeest van Etos duurt tot en met zaterdag 18 november. Zolang de voorraad strekt ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. Op donderdag 16 november van 13.00 tot 17.00 uur kunnen klanten gratis hun nagels laten lakken, op vrijdag 17 november is er een beauty-expert voor huid- en verzorging advies. Zaterdag 18 november is er van 11.00 tot 17.00 uur een beautyevenement. De visagist geeft dan persoonlijk advies en verzorgt korte makeovers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *