Langdurig, zijdezacht haar vol levendigheid en kracht

GUHL lanceert de vernieuwde Zijdeglans lijn; voor dof, droog en breekbaar haar. Guhl Zijdeglans biedt versterking en versoepeling van het haar met een gezonde zijdeglans als resultaat. De lijn bevat het ingrediënt Kobushi Magnolla. De Kobushi Magnolla wordt in Japan beschouwd als het symbool van de vrouwelijke schoonheid. Zij is rijk aan waardevolle micro-oliën. De micro-oliën van de Kobushi Magnolla worden gewaardeerd om de versoepelende en glansgevende eigenschappen.

De unieke formule met Nutri-Zijdeproteïne-Complex dringt door in het haar. Dit versterkt de haarstructuur langdurig zonder het te verzwaren en geeft een gezonde zijdeglans. De Zijdeglans lijn, met een vernieuwde formule, bevat innovaties die zorgen voor langdurig, zijdezacht haar vol levendigheid en kracht.

GUHL Zijdeglans Shampoo
‘’Shiny hair don’t care’’

De Kobushi Magnolla en Nutri-Zijdeproteïne-Complex in de GUHL Zijdeglans shampoo verbetert en versoepelt de haarstructuur bij iedere wasbeurt en geeft souplesse. De Kobushi Magnolla bevat micro-oliën dat het haar versoepelt en zorgt voor een stralende lichtreflectie.

Gebruik: GUHL shampoos hebben al een effectieve werking bij gebruik van een kleine hoeveelheid. Masseer zachtjes in het haar en geniet van de sensuele geurbeleving. Spoel de shampoo zorgvuldig uit.

Adviesverkoopprijs: €7,99


GUHL Zijdeglans Conditioner
‘’Mirror mirror on the wall, who has shiniest hair of them all’’

GUHL Zijdeglans verzorgende Conditioner geeft gerichte verzorging en versterkt dof, droog en breekbaar haar effectief. De unieke formule met Nutri-Zijdeproteïne-Complex dringt door in het haar en zorgt voor langdurig versterkt haar vol levendigheid en gezonde zijdeglans.

Gebruik: Verdeel de conditioner gelijkmatig over de gehele haarlengte en de punten van het haar, na het uitspoelen van de shampoo. Laat de conditioner kort inwerken en spoel het vervolgens goed uit.

Adviesprijs: €7,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *