Tweede groep drogisten maakt overstap naar D.I.O.

Nadat zes drogisten eind januari op het hoofdkantoor van D.I.O. drogisterijen in Diemen hun D.I.O. contract ondertekenden, was deze week de tweede groep ondernemers aan de beurt. Deze keer waren het wederom zes drogisten die tegelijkertijd overstapten naar de D.I.O. formule. Omdat de dag in januari een succes was, werden ook deze ondernemers op het hoofdkantoor uitgenodigd om op informele wijze hun toekomstige organisatie en de medewerkers beter te leren kennen.

2e groep DIO overstapDe dag werd ingeluid met een warm welkomstwoord van algemeen directeur Jos Jongstra. De andere directieleden en de medewerkers van de afdeling accountmanagement deden het beleid van D.I.O. uitgebreid uit de doeken en de drogisten konden van gedachten wisselen over de huidige stand van zaken in de drogisterijwereld. Na deze sessie was het tijd om de benen te strekken en werd de groep langs alle afdelingen geleid. Daar konden ze alvast kort kennis maken met de medewerkers van alle afdelingen en vooral met de televerkopers, met wie zij het meeste contact zullen hebben zodra ze bestellingen gaan plaatsen. Maar het hoogtepunt was misschien wel de toer die zij maakten door het magazijn. De ondernemers vonden het interessant om het logistieke proces eens van A tot Z met eigen ogen te kunnen aanschouwen.

Na deze kennismaking met het bedrijf, was het aan het eind van de ochtend tijd voor de ondernemers om het contract te ondertekenen. De luxe champagne-lunch die daarna volgde was speciaal georganiseerd om met de nieuwe leden de toetreding tot D.I.O. drogisterijen te vieren. Er werd geproost op de succesvolle toekomstige samenwerking. Op deze manier zijn de nieuwe D.I.O.-leden, die in juli officieel toetreden tot de D.I.O. familie, alvast betrokken bij hun nieuwe organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *