Trade Markt Jaarkaart wordt gratis

Bezoekers van de Trade Mart ontvangen deze week een voucher waarmee ze op internet hun Jaarkaart 2016 kunnen activeren. Vanaf komend jaar is de Jaarkaart gratis geworden. ‘Een bezoek aan Trade Mart is meer dan de moeite waard’, is het motto. Daarom kunnen detaillisten in totaal vier jaarkaarten aanvragen.

Trade Mart trapt 2016 af met de ‘Happy New Business’ openingsdag op maandag 11 januari, gevolgd door de Voorjaarsbeurs op 6, 7 en 8 maart. Bezoekers vinden op Trade Mart 2000 merken, het hele jaar door kennissessies, workshops, trendpresentaties, productdemonstraties en netwerkevents.

Trade Mart is gehuisvest in het Beatrixgebouw. Vijf etages vol nieuws en trends. Het productaanbod is overzichtelijk gerangschikt per etage. Bezoekers vinden daar: Jewels & Watches, Fashion World, Kitchen & Dining, Home & Living en Kids Universe.

Trade Mart is de retail hotspot van Nederland. Niet alleen fysiek op een aantal vaste inkoopmomenten door het jaar heen, maar ook online via trademart.nl. Dit online platform helpt detaillisten verder. Met 24/7 een machtig productoverzicht, met rechtstreeks verwijzingen naar leveranciers. Daarnaast trends, inspiratie, blogs en experts aan het woord’.

Meer info op trademart.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *