Holland & Barrett verovert NS-stations

Holland & Barrett Benelux opent vestigingen op de belangrijkste NS stations. De eerste vestiging werd afgelopen week geopend op Arnhem Centraal Station. De stations Utrecht en Breda worden binnenkort ook geopend en het voornemen van het retailconcern is om op andere stations ook winkels te gaan openen.

De nieuwe winkel heeft een licht en stijlvol interieur en met het nieuwe concept wordt er een interactieve ervaring geboden in de winkel. De klanten krijgen de gelegenheid zelf producten te proeven, ruiken en testen. “Het assortiment in deze winkels is aangepast omdat de winkeloppervlakte kleiner is, maar alles is er te vinden en ook een persoonlijk advies blijft op deze stations niet achter”, aldus Algemeen Directeur Colinda Hoegee.

H&B op Centraal Station Arnhem
Het Centraal Station Arnhem is gerenoveerd en op 19 november feestelijk geopend. De reizigers van het station kunnen nu genieten van de prachtige architectuur, de vele faciliteiten van het Station en van een prachtige Holland & Barrett winkel. Michel Hueber, exploitatiemanager van NS Station, was aanwezig tijdens de feestelijke opening en noemde de winkel een “verrijking van het winkelbestand op de stations”.

Holland & Barrett Benelux heeft de ambitie om in 2017 250 vestigingen in Nederland te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *