SLAM! Dance 1000 mede mogelijk gemaakt door Alpine Hearing Protection

Van 4 tot en met 8 september is op SLAM! de SLAM! Dance 1000 te horen. Het programma met volgens luisteraars de 1000 beste dance tracks allertijden, wordt mede mogelijk gemaakt door Alpine Gehoorbescherming. Zowel in de week voorafgaand als tijdens de SLAM! 1000 hoor je op de radiozender geregeld promo’s voor het programma en zogenaamde audioboards. Bovendien wordt gedurende deze twee weken in totaal 96 keer de Alpine radiocommercial uitgezonden.

SLAM! 1000
SLAM! luisteraars stemden de afgelopen tijd massaal op hun favoriete dance tracks allertijden. Het resultaat is van 4 tot en met 8 september tussen 07.00 en 19.00 uur aan elkaar gemixt te beluisteren. Van Fatboy Slim tot Afrojack, van Tiësto tot Robin Schulz en van Armin tot Calvin Harris. De nummer 1000 tot 10 zijn inmiddels bekend en kun je hier bekijken. De top 10 is nog even geheim en is te beluisteren op 8 september.

SLAM! en Alpine
Met de exposure op SLAM! bereikt we als Alpine potentieel 930.000* muziekliefhebbers per week via de radio. Daarbij komt nog de online exposure via SLAM.nl en de sterke social media kanalen van het station. We vragen hiermee aandacht voor het belang van het dragen van kwalitatief goede gehoorbescherming tijdens het uitgaan. En we wijzen erop dat je met Alpine gehoorbescherming nog steeds kunt genieten van de muziek. Daarnaast zetten we weer een grote stap voorwaarts bij het vergroten van de bekendheid van het merk Alpine.


Alpine Hearing Protection
Alpine Nederland BV is opgericht in 1995 en is een van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft. Alpine heeft als doel om gehoorbescherming zo laagdrempelig mogelijk te maken en zet zich in voor de bewustwording rondom gehoorbeschadiging. Wij zijn voortdurend bezig onze producten verder te ontwikkelen in samenwerking met eindgebruikers. De oordoppen van Alpine worden wereldwijd verkocht in ruim 40 landen. Alle producten van Alpine zijn officieel getest door onafhankelijke keuringsinstanties en hebben de CE-markering. Alpine biedt gehoorbeschermers voor onder meer muzikanten, kinderen, reizigers, watersporters, uitgaanspubliek, motorrijders en mensen met slaapproblemen.

*Bron: NLO/GfK, jan-apr ’17, ma-zo gehele dag, weekbereik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *