Najaarsbeurs in teken van economische groei

Foto: Jaarbeurs

 

De Nederlandse economie draait op volle toeren. Alle seinen staan op groen voor de Nederlandse detailhandel. Van zondag 3 tot en met dinsdag 5 september staat de Najaarsbeurs van Trade Mart in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs in het teken van deze economische groei. De Najaarsbeurs is een belangrijk detailhandelsevent in Nederland en biedt retailers de ultieme mogelijkheid hun omzet een extra impuls te geven door een groot aantal nieuwe merken te presenteren.

Trade Mart is al jarenlang een begrip binnen het dynamisch veld van de detailhandel. Al tientallen jaren het vertrouwde inkoopcentrum met een aantal afgebakende ‘inkoopwerelden’: Jewels & Watches, Fashion World, Kitchen & Dining, Fashion World en Kids Universe. Exposanten in deze sectoren presenteren in september hun najaarscollecties.

Daarnaast kent de Najaarsbeurs traditioneel veel demonstraties, variërend van een wijnproeverijen tot de Dutch Watch Professionals die toonaangevende merken letterlijk hun verhaal laten vertellen. Het draait steeds weer om het verhaal achter het merk.

>> Klik hier voor een overzicht van activiteiten op de Najaarsbeurs

Jaarbeurs wordt top onder de venues
Trade Mart is één van de belangrijke activiteiten van Jaarbeurs dat zich in rap tempo opmaakt voor de nieuwe toekomst. Jaarbeurs waarvan Trade Mart onlosmakelijk deel van uitmaakt, ontwikkelt zich de komende jaren tot de meest toonaangevende ontmoetingsplekken. Centraal in het land, pal aan het centraal station op het grootste trafficpunt.

Daarnaast heeft Jaarbeurs onlangs de wereldwijd toonaangevende architect Winy Maas van MVRDV in de arm genomen om letterlijk te gaan bouwen aan de nieuwe Jaarbeurs. De ambitie is stevig, Jaarbeurs als ultieme ontmoetingsplek die zich kan meten met de Europese top. Albert Arp, Algemeen Directeur Jaarbeurs “We geloven in de fysieke ontmoeting, het samenbrengen van mensen en markten. Dat vraagt om een attractieve omgeving waar mensen graag samenkomen. Daar gaan we nu vol op inzetten.”

Met de ingebruikname van megabioscoop Kinepolis begin dit jaar, de introductie van flexwerklocatie Meet Up en de start van de Jaarbeurs Innovation Mile (JIM) heeft Jaarbeurs al haar eerste stappen gezet.

Meeting place voor innovatie
Het Beatrixgebouw, waar ook de Trade Mart is gehuisvest, wordt gepositioneerd als meeting place voor innovatie, trends en bijzondere allianties. Focuspunt voor bijzondere ontmoetingen, waar innovatie en handelsgeest elkaar kruisbestuiven. UItgangspunt is dat bijzondere allianties en onverwachte samenwerkingsverbanden leiden tot nieuwe impulsen voor alle partners. In dit krachtenveld speelt het grootste handelscentrum voor de Nederlandse detailhandel zijn eigen rol.

De Najaarsbeurs wordt van 3 tot en met 5 september gehouden in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs. Meer info op trademart.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *