PACOMBI GROUP neemt verkoop en distributie Coolhands® verfrissingsdoekjes over

Met ingang van 1 oktober 2016 is PACOMBI GROUP (o.a. Depa Disposables B.V., Paardekooper Verpakkingen B.V. en Van der Windt Verpakking B.V.) verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van het merk Coolhands in Nederland. De hygiëne wipes (bacteriostatische verfrissingsdoekjes) van Coolhands zijn gemaakt van het snelgroeiende bamboe. Daarmee past het merk goed binnen het personal hygiëne portfolio van PACOMBI GROUP. Met een actieve marktbewerking wil Coolhands meer voet aan de grond krijgen bij foodservice-grossiers en (non-)food retailers in de Benelux.
Met de luxe bamboe wipes speelt Coolhands effectief in op meerdere consumententrends tegelijk. Het merk mikt op afnemers die een snelle en gemakkelijke oplossing zoeken om de handen te reinigen. At home en on-the-go.
Naast gebruiksgemak telt voor veel consumenten ook dat hygiëneproducten vrij van agressieve middelen moeten zijn. De zachte verfrissingsdoekjes van Coolhands zijn geproduceerd op basis van natuurlijke grondstoffen en huidvriendelijk. Ze bevatten geen allergenen of alcohol, wel een biologische desinfectant. De neutrale geur is door een internationale groep consumenten van 80 personen als heel aangenaam ervaren.
Veelheid van toepassingen
Daarmee is het een product dat voor tal van sectoren geschikt is: horeca en catering, tankstations, vervoersbedrijven, winkelcentra, gezondheidszorg, peuterspeelzalen, sauna- en wellnesscentra enz.
De doekjes kunnen zowel koud (uit de koeling of vriezer), op kamertemperatuur of warm gebruikt worden. Voor warm gebruik hoeven de doekjes slechts enkele seconden te worden opgewarmd in de magnetron.
De grondstof voor de wipes is bamboe, een plant die in een half jaar tijd zijn maximale lengte reeds bereikt. De bamboe die voor de productie wordt gebruikt, wordt voor Coolhands verbouwd in China en onder FDA gecertificeerde omstandigheden geproduceerd in lokale fabrieken.
Vier variëteiten
De verfrissingsdoekjes van Coolhands zijn leverbaar in diverse variëteiten: als gerolde en als gevouwen wipe, en op aanvraag ook als travel pack voor onderweg. Op aanvraag zijn de Coolhands wipes ook met gepersonaliseerde bedrukking leverbaar.
PACOMBI GROUP ziet grote perspectieven voor de verdere uitbouw van Coolhands. Een belangrijke reden daarvoor is dat het product vanuit het oogpunt van ‘storytelling’ helemaal af is. De opname van de producten van Coolhands is een goede uitbreiding van het assortiment van PACOMBI GROUP, toonaangevend in disposables, verpakkingen en hygiëneproducten.
Voor verkoop belt u met Depa Disposables, tel. 024 649 3225 of sales@depa.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *