Odorex vernieuwt uiterlijk en formule van deodorantHappy couple or friends talking in a restaurant and looking each other

Klamme handjes en klotsende oksels op eerste date verleden tijd

Dit najaar introduceert Odorex Regular haar vernieuwde deodorantrollers en –sprays. Naast een nieuw uiterlijk en een ander logo, is ook de formulering aangepast. Odorex Regular werkt nu 48 uur lang tegen transpiratiegeur en –vocht. Handig voor de momenten waarop je nét wat meer transpireert dan anders, zoals bijvoorbeeld een eerste date. Alles draait hierbij om het maken van een goede eerste indruk. De nieuwe (date-proof) lijn van Odorex Regular ligt nu in de winkel.

Transpireren is een belangrijke lichaamsfunctie waarbij de warmte uit het lichaam verdwijnt die wordt veroorzaakt door stress, inspanning, sporten of warmte. Om je lichaamstemperatuur te reguleren is het nodig dat het vocht dat hierdoor ontstaat naar buiten komt. Transpireren is dus goed voor het lichaam, alleen de nare geurtjes die hiermee gepaard gaan wil je wél graag voorkomen. Zeker tijdens een eerste afspraakje!

Daten met Odorex

Er appetijtelijk uitzien, een vriendelijke lach en veel oogcontact zijn dé ingrediënten voor een succesvolle date. Een nare transpiratiegeur is dat niet. De vernieuwde formule van Odorex Regular biedt 48 uur bescherming. Zo kun je zelfverzekerd op date, ook als deze wat langer lijkt te gaan duren…

Een fris gevoel op elk moment

Odorex heeft voor ieder (date)moment een deodorant ontwikkeld die bij je past. Of je nu een sportieve date hebt, of net dat ene speciale zwarte jurkje aan wilt trekken: je wilt natuurlijk niet dat je tijdens het wandklimmen nare luchtjes achterlaat of dat er op je zwarte jurkje witte strepen verschijnen! Als expert op het gebied van transpiratie geeft Odorex een aantal tips om zelfverzekerd op date te gaan:

  • Draag kleding van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan zijde, katoen en linnen. Deze stoffen zorgen ervoor dat je lichaam beter ademt en dus minder snel zweet.
  • Trek elke dag een schoon shirt aan. Zweet dat in oude kleding is getrokken ruikt veel sterker dan “nieuw” zweet.
  • Zorg voor frisse oksels: scheer of wax je oksels. Door de haartje hechten de bacteriën zich beter en zweet je sneller. Was je oksels ook met een neutrale zeep.
  • Vergeet niet om van tevoren Odorex Regular te gebruiken. De formule blijft 48 uur actief en dekt zo je hele date. Odorex Regular biedt een breed en compleet assortiment deodorantsprays en –rollers voor dagelijks gebruik.

 

Microsoft Word - Document6Odorex Active Care
Odorex Active Care is een frisse, opwekkende maar ook huidverzorgende deodorant. Active Care is verkrijgbaar in een roller (50ml) en een spray (50ml en 150ml). Kenmerken: 48 uur effectief tegen transpiratie. Met vitamine E voor extra verzorging van de huid. Bevat Aloë Vera, een natuurlijk ingrediënt dat de huid verzacht en irritaties tegen gaat. Bevat geen alcohol en is dermatologisch goedgekeurd.
Adviesprijs: € 2,79

Microsoft Word - Document6Odorex Invisible Care
Odorex Invisible Care is een prettige deodorant die beschermt tegen witte strepen. Invisible Care is verkrijgbaar in een roller (50ml) en een spray (50ml en 150ml). Kenmerken: vriendelijke, neutrale geur, 48 uur effectief tegen transpiratie en is dermatologisch goedgekeurd.
Adviesprijs: € 2,79

Microsoft Word - Document6Odorex Marine Fresh
Odorex Marine Fresh is een coole, verfrissende deodorant. Marine Fresh is verkrijgbaar in een roller (50ml) en een spray (150ml). Kenmerken; frisse, coole geur en 48 uur effectief tegen transpiratie. Extra werkzaam zodra je lichaam dat nodig heeft. Mild voor de huid, bevat geen alcohol en is dermatologisch goedgekeurd.
Adviesprijs: € 2,79

Microsoft Word - Document6Odorex Natural Fresh
Odorex Natural Fresh is een heerlijk frisse deodorant. Natural Fresh is verkrijgbaar in een roller (50ml) en een spray (150ml). Kenmerken; frisse geur, 48 uur effectief tegen transpiratie, extra werkzaam zodra je lichaam dat nodig heeft. Mild voor de huid, bevat geen alcohol en is dermatologisch goedgekeurd.
Adviesprijs: € 2,79

Microsoft Word - Document6Odorex Satin Care
Odorex Satin Care is verkrijgbaar in een roller en in een spray (50ml en 150ml). De roller is een verzorgende deodorant die je haargroei vertraagt, zodat je langer gladde oksels behoudt. De spray zorgt voor zachte oksels na het ontharen. Kenmerken: frisse, vrouwelijke geur. Is 48 uur effectief tegen transpiratie. Mild voor de huid, bevat geen alcohol en is dermatologisch goedgekeurd.
Adviesprijs: € 2,99

Microsoft Word - Document6Odorex Sensitive Care
Odorex Sensitive Care is een milde en verzorgende deodorant, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Sensitive Care Zacht is verkrijgbaar in een roller (50ml) en spray (150ml). Kenmerken: zachte, verzorgende geur, 48 uur effectief tegen transpiratie. Met katoenolie voor de verzorging van de gevoelige huid. Bevat Bisabolol, dat irritaties van de huid tegengaat. Bevat geen alcohol en is dermatologisch goedgekeurd.
Adviesprijs: € 2,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *