Etos opent 3 nieuwe winkels

foto-etos-purmerend-fotograaf-dirk-brandEtos Burgemeester D. Kooimanweg vernieuwd
winkel opent 2 november

Etos aan de Burgemeester D. Kooimanweg in Purmerend is flink verbouwd. De vernieuwde winkel opent woensdag 2 november om 11 uur, gelijktijdig met de eveneens verbouwde Albert Heijn. “We vieren de opening samen met klanten”, vertelt winkelmanager Elma Vejsilovski. “We hebben speciale acties en scherpe aanbiedingen. Ook krijgen de eerste 500 klanten gratis een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk.” 

Etos heeft de afgelopen weken keihard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben en het resultaat mag er zijn! De vernieuwde winkel heeft een indeling volgens de allerlaatste Etos look & feel. Het ziet er modern uit en oogt ruimer dan voorheen. Vooral de beauty- en geurenafdeling zal bij klanten meteen opvallen. Daar staan de verschillende merken overzichtelijk gepresenteerd en er hangen tips over nieuwe stijlen.

Beauty-evenementen
Op zaterdag 5 november is er in de winkel een evenement dat geheel in het teken staat van huidverzorging en make-up. Dan is er een visagist aanwezig die advies geeft. Klanten kunnen zich gratis laten opmaken. “In december organiseren we weer zo’n evenement. Op deze beauty-avond staat dan make-up voor de feestdagen centraal. Meer informatie gaan we eerdaags op onze Facebookpagina plaatsen”, aldus Elma Vejsilovski.


 

etos-wagnerpleinFeestelijke sfeer bij nieuwe Etos Wagnerplein

Etos in het Tilburgse winkelcentrum Wagnerplein verhuist naar een andere plek. De nieuwe winkel bevindt zich vlakbij de entree, op de plek waar voorheen de Albert Heijn zat. Woensdag 2 november om 11 uur gaat Etos open, gelijktijdig met de vernieuwde Albert Heijn en Gall & Gall. “Het wordt een groot feest en dat willen we alle drie graag samen met klanten vieren”, zegt winkelmanager Jolanda Soet. 

Etos trakteert de eerste 500 klanten op een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk. Er zijn scherpe aanbiedingen. Ook op zaterdag 5 november is het extra gezellig bij Etos-Wagnerplein. Dan is er een visagist aanwezig. Wie van haar advies over huidverzorging en make-up wil krijgen, is van harte welkom. Klanten kunnen zich dan ook gratis laten opmaken.

Op steenworp afstand
Al meer dan 20 jaar zit Etos in het winkelcentrum Wagnerplein. “We hebben het naar onze zin. De buurt is prettig en veel klanten komen al jaren bij ons”, zegt Jolanda Soet. De nieuwe winkel ligt op een steenworp afstand van de oude en is een stuk groter. De inrichting is volgens de allernieuwste Etos look & feel. Vooral de beauty- en geurenafdeling zal bij klanten meteen opvallen. De verschillende merken staan overzichtelijk uitgestald en er hangen tips over nieuwe stijlen. “Ook krijgen we in de winkel producten die we eerst niet hadden. Baby-accessoires bijvoorbeeld en artikelen die handig zijn voor op reis. Na de opening gaan we onze nieuwe winkel klaarmaken voor de feestdagen. We hebben leuke en bijzondere cadeaus, die we natuurlijk mooi inpakken.”


foto-team-doetinchemNieuwe Etos in De Bongerd geopend

Voortaan kunnen inwoners van de Doetinchemse wijken De Huet en Dichteren terecht bij Etos in hun eigen buurt. De nieuwe winkel bevindt zich in winkelcentrum De Bongerd en is woensdag 26 oktober om 9.00 uur geopend. “Onze winkel is ingericht en ingedeeld volgens de allernieuwste Etos look & feel”, zegt Alice Kroon. “We bieden een gevarieerd assortiment. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze.” 

Grote beauty- en geurenafdeling
Alice en Jeroen Kroon hebben op dezelfde plek al zo’n 30 jaar een drogisterij. Ze kozen ervoor om met Etos verder te gaan. “Als het gaat om service, assortiment én lage prijzen staat Etos al jaren aan de top. Het is een gedegen organisatie waarbij wij ons thuis voelen.” Een flinke verbouwing heeft geleid tot een eigentijdse winkel. Er is een grote beauty- en geurenafdeling met keuze uit veel merken. Op die afdeling vinden klanten ook tips voor een compleet andere look. “De medewerkers hebben stage gelopen in Etos-winkels en weten alles over de nieuwe producten. En, de klanten kunnen gerust zijn: de CIGO met de servicepunten van ING en PostNL blijft aanwezig”, aldus Jeroen Kroon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *