Nieuwe Etos in Kamperland

Op woensdag 11 maart gaat om 11.00 uur een gloednieuwe Etos-winkel in Kamperland open. Etos biedt scherpgeprijsde kwaliteitsproducten, een ruime keuze in assortiment, goede service en een prettige winkelomgeving. Er zijn op de openingsdag tal van leuke acties en speciale aanbiedingen.

Ondernemer Jolanda Clement is trots op haar nieuwe Etos: “We hebben de afgelopen weken keihard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben en het resultaat mag er zijn! De winkel heeft een frisse uitstraling en is ruim en overzichtelijk opgezet. Etos staat al jaren aan de top als het gaat om service, assortiment én lage prijzen en dat zullen ook de klanten op ons eiland gaan waarderen. Voor elke portemonnee hebben we een uitgebreide keuze. Op het gebied van gezondheid, beauty en dagelijkse verzorgingsproducten, maar ook van babyverzorging en de leukste cadeau-artikelen.”

Etos trakteert klanten
De klanten van de Etos aan de Ruiterplaatweg 9 in Kamperland worden tijdens de openingsdag op woensdag 11 maart getrakteerd op diverse speciale aanbiedingen en cadeaus. Er zijn scherpe kortingsacties. De eerste 1000 klanten ontvangen een Etos nagellak of Etos haargel gratis. “Bovendien is er op de openingsdag een visagist in de winkel aanwezig. Klanten kunnen bij haar gratis tips over make-up inwinnen. Het blijft nog wel even feest bij ons. Zo wordt op zaterdag 21 maart het winkelcentrum in Kamperland officieel geopend. Klanten kunnen dan bij ons gratis hun nagels laten lakken”, aldus Jolanda Clement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *