Nieuwe Etos in Bossche Helftheuvelpassage

Etos is het Bossche winkelcentrum Helftheuvelpassage gaat verhuizen. De winkel vestigt zich in een nieuw pand in de andere doorgang, schuin tegenover Gall & Gall. “Onze nieuwe Etos wordt twee keer zo groot”, zegt winkelmanager Rianne van Zeeland. “We krijgen een inrichting volgens de allerlaatste formule. Onze klanten zullen blij verrast zijn met zo’n moderne, ruime winkel.” Etos opent woensdag 6 september om 9.30 uur. De opening wordt uiteraard samen met klanten gevierd. Er zijn tal van leuke acties en gezellige activiteiten.

Etos-Helftheuvelpassage biedt grotere keuze dan voorheen. De winkel heeft meer merken en producten op het gebied van verzorging, beauty en gezondheid. Ook zijn er leuke cadeauartikelen en van alles voor de baby. “Op onze beauty- en geurenafdeling vinden klanten gegarandeerd inspiratie. Ons assortiment omvat een flink aantal merken. Overal op de afdeling hangen tips over nieuwe stijlen. Als een klant een product ter plaatse wil testen, dan kan dat uiteraard. Bovendien geven onze medewerkers graag vrijblijvend advies”, aldus de winkelmanager.

Etos trakteert
Op de openingdag trakteert Etos de klanten op iets lekkers. Kinderen kunnen tussen 14.00 en 17.00 uur langskomen om zich te laten schminken. Zo lang de voorraad strekt ontvangen klanten in de openingsweek bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk; bij 15 euro een big shopper. De festiviteiten worden afgesloten met een beautyevenement op zaterdag 9 september. In de winkel is dan een visagist aanwezig. Klanten kunnen zich gratis laten opmaken. Rianne van Zeeland en haar medewerkers nodigen iedereen uit om langs te komen. “U bent van harte welkom in onze mooie nieuwe Etos!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *