Educatief platform voor chronische longzorg gelanceerd


Teva Respiratoir lanceert een speciaal educatief platform voor professionals in de longzorg; het Teva Skills Lab. Het doel van het platform is om artsen, hulpverleners en specialisten te ondersteunen met nieuwe, direct toepasbare kennis op het gebied van longzorg. De online database van Teva Skills lab is gevuld met veel verschillende educatieve programma’s, trainingen en ondersteunende materialen.
Teva Skills Lab biedt verschillende trainingen en nascholingsmogelijkheden voor huisartsen, verpleegkundigen, longartsen en andere healthcare professionals. Voor een groot deel van de trainingen worden  accreditatiepunten toegekend. Zo zijn er bijvoorbeeld programma’s over inhalatietechniek, verbetering van patiëntcommunicatie en workshops hoe om te gaan met lastige patiënten. Tevens zijn er op het platform ondersteunende communicatiematerialen voor de patiënt aan te vragen, zoals de ZorgAtlas Inhalatietechnieken.
De cursussen zijn laagdrempelig opgezet en worden op verschillende manieren aangeboden. Er zijn onder andere live webcasts van toonaangevende professionals, klassikale cursussen, masterclasses en online-only trainingen. Zo is er voor ieder niveau en iedere leerstijl kennis beschikbaar.
Om van het aanbod gebruik te kunnen maken kunt u zich inschrijven op de website van Teva Skills Lab. Vervolgens krijgt u toegang tot het hele overzicht aan programma’s en educatieve materialen. Inschrijven kan op www.teva.nl/tevaskillslab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *