Nieuwe DA Heyhoef opent deuren in Tilburg

Op donderdag 5 maart opende om 9.00 uur de vernieuwde winkel DA Heyhoef op een nieuw adres, aan de Heyhoefpromenade 22. DA Heyhoef is volledig gerestyled en voorzien van het nieuwe DA-winkelconcept met de drie werelden Fris, Gezond en Mooi. DA Heyhoef is de vijfde Fris, Gezond en Mooi winkel. De opening wordt gevierd met diverse activiteiten en kortingsacties. Voor de deur stond een rij nieuwsgierige klanten, die vol enthousiasme de nieuwe winkel ontdekten.

DA2DA Heyhoef is de winkel van ondernemers Will en Ilma Bernards. Ilma vertelt: “Service en advies staat bij ons hoog in het vaandel, in de nieuwe winkel zie je dat nu nog meer terug. De winkel ziet er in het nieuwe pand fris, inspirerend en overzichtelijk uit. In onze nieuwe DA is bovendien van alles te beleven.”
Het winkelconcept Fris, Gezond en Mooi verdeelt de winkel in drie werelden. Binnen de wereld Fris is het vertrouwde drogisterij assortiment te vinden met alles voor jouw persoonlijke verzorging. De wereld Gezond vertegenwoordigt een ruim assortiment artikelen die helpen de klant fit te worden en te blijven. DA Heyhoef is hiermee dé specialist op het gebied van gezondheid, het assortiment is sterk uitgebreid. Voor de invulling van de wereld Gezond is DA de samenwerking aangegaan met Vitaminstore. De beste merken voor (luxe) cosmetica, verzorging en geuren vind je in de wereld Mooi. Hier staat verwennen en verleiden centraal.

Inspirerende workshops op de winkelvloer
Ilma Bernards: “De klant kan rekenen op persoonlijk advies van ons deskundige winkelteam. We organiseren events in de winkel die gaan over verzorging en gezondheid. Denk aan superfoods proeven, of een make-up advies op maat. We hebben een GezondAdviesplein waar je tijdens de openingsdagen smoothies van Vitaminstore kunt proeven. Op het gebied van schoonheid en verzorging is de klant bij ons ook zeker aan het goede adres. Tijdens de openingsdagen laten we onze klanten kennis maken met het prachtige cosmeticamerk Pupa, ze kunnen nagels laten lakken en make-upadvies krijgen. Drie dagen lang hebben we bij DA Heyhoef een openingskorting van 25%, geldig op bijna het gehele assortiment. De eerste 100 betalende klanten ontvangen bovendien een goodiebag met producten ter waarde van 50 euro.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *