Xelly Cabau van Kasbergen brengt beautyboek uit

Kosmos Uitgevers gaat een boek maken met de bekende Nederlandse topvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen. Het rijk geïllustreerde boek verschijnt (samen met een tutorial app) in juni 2015. “Geen betere ambassadeur voor het thema huidverzorging, make-up en haarstyling dan Xelly Cabau van Kasbergen”, aldus de uitgever. “Met haar aanstekelijke enthousiasme geeft ze iedere vrouw het gevoel mooi en aantrekkelijk te zijn.” Xelly geeft in haar boek belangrijke tips voor een mooi duurzaam verzorgde huid en legt uit hoe de basis te leggen voor een stralende make-up. Daarnaast is er ook aandacht voor sport en voeding.

Natuurlijk komen er tips & tricks aan bod, maar ook inzichten in de celebrity make-up wereld en wat je vooral niet moet doen. Kortom, een totaaloverzicht van make-up van vandaag en morgen.
Xelly Cabau van Kasbergen (Ibiza, 1988) is visagiste en haarstyliste, en werkt met tal van celebrity’s, zoals haar zus Yolanthe, Sylvie Meis en Danie Bles. Daarnaast verzorgt ze de make-up voor shoots van tijdschriften als Beau Monde, Glossy en Grazia en heeft vast item bij Life4you, het zeer succesvolle RTL 4-tv-programma van Carlo en Irene.

Titel: Make-up
Auteur: Xelly Cabau van Kasbergen
Prijs: € 17,99
ISBN: 9789021559667
Verschijningsdatum: juni 2015
Kosmos Uitgevers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *