Nieuw jasje voor Himalaya shampoos

PS_Softness_&_Shine_V1De Himalaya shampoos hebben een nieuw jasje gekregen en de naam van de Soft & Shine shampoo is onlangs veranderd in Softness & Shine.

De grote haartrend is glans. En dat doet je haar met de shampoo Softness  & Shine uit de Himalaya Herbals-lijn. Met mungbonen – een uniek ingrediënt in shampoo – die extra proteïnen bevatten die het haar zijdezacht maken en volop laten glanzen. Naast de mungbonen bevat Softness & Shine zoethout dat de haargroei bevordert en amla dat de haarwortels versterkDaarbij is deze shampoo vrij van parabenen, SLS en siliconen.

Proteïne Shampoos – zijn verrijkt met extracten van proteïnerijke kruiden. Deze versterken het haar en voorkomen haaruitval. Himalaya Proteïne Shampoos zijn er in 4 varianten: het nieuwe Softness & Shine, Volume & Bounce, Extra Moisturizing en Repair & Regeneration met kikkererwten en amla.

Proteïne Conditioners – verzorgen het haar, waardoor het zijdezacht aanvoelt en gezond en sterk blijft. Himalaya heeft er twee die perfect bij de shampoos passen: Softness & Shine met lotus en kikkererwten en Repair & Regeneration met duizendblad en kikkererwten.

Anti-Hair Fall Shampoo –baanbrekende twee-in-één formule, ofwel shampoo en conditioner ineen, die de haarwortels voedt en broos haar versterkt. Geschikt voor alle haartypen.

Anti-Dandruff Shampoos – de op kruiden gebaseerde anti-roos shampoos bestrijden effectief de oorzaak van roos en voorkomen terugkeer ervan. Er zijn twee varianten: Gentle Clean en Soothing & Moisturizing. De eerste kan gebruikt worden voor haar dat regelmatig gewassen wordt en de tweede om het haar te voeden en te verzachten.

Hair Loss Cream – stimuleert de ontwikkelingsfase van de haargroeicyclus en bestrijdt haaruitval. Het haar wordt versterkt, de haardichtheid vergroot en nieuwe haargroei gestimuleerd met deze wetenschappelijk bewezen, Ayurvedische crème (€ 17,99 voor 100 ml).

Een gezonde geest in een gezond lichaam
Deze nieuwe shampoo past – net als de andere haarproducten – bij het uitgangspunt van de Himalaya Herbals range: een gezonde geest in een gezond lichaam, tevens het uitgangspunt van gezondheidsleer Ayurveda. Bij deze eeuwenoude Indiase wijsheid draait het allemaal om balans, evenwicht tussen van binnen en van buiten. In de ongerepte Himalaya ligt 5.000 jaar kruidenkennis opgeslagen, die tot op de dag van vandaag in de Ayurveda wordt gebruikt voor een mooi uiterlijk en een goed gevoel. Ook de verzorgingslijn Himalaya met heel betaalbare producten voor gezicht, lichaam en haar bevatten allerlei planten- en kruidenextracten uit het Himalayagebied. Van crème tot lotion en van shampoo tot conditioner: alle ingrediënten zijn wetenschappelijk onderbouwd, klinisch getest en de producten zijn proefdiervrij.

De betaalbare Himalaya range is in Nederland verkrijgbaar bij de betere drogist, natuurwinkel- en gezondheidswinkel, apotheek en in diverse online shops. Zie voor meer informatie en verkooppunten himalayaproducten.nl.

Softness & Shine: € 4,99 voor flacon van 200 ml.
Anti-Hair Fall Shampoo & Repair & Regeneration: € 5,49 voor flacon van 200 ml.
Overige flacons uit de haarverzorgingsrange:  € 4,99 voor 200 ml.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *