De beste productlijn bij eczeem

Microsoft Word - Persbericht Barefoot juni 2016.docx

Barefoot SOS Dry + Sensitive, een natuurlijke productlijn voor de dagelijkse verzorging van gezicht, lichaam en haar, is winnaar geworden in de categorie ‘Beste Eczeem Productlijn’ tijdens de Natural Health International Beauty Awards 2016 in Engeland. Dit is de vierde keer dat SOS Dry + Sensitive deze prijs in de wacht weet te slepen.

Barefoot SOS Dry + Sensitive is de reddingslijn voor de droge, gevoelige, geïrriteerde of trekkerige huid en de huid vatbaar voor eczeem en psoriasis. De producten zijn geschikt voor alle leeftijden, ook voor baby’s.

De SOS Dry+Sensitive lijn bestaat uit vijf producten t.w.

  • Face & Body Rescue Cream voor gezicht en lichaam
  • Daily Rich Body Lotion voor dagelijks gebruik
  • Soothing Face & Body Wash voor gezicht en lichaam
  • Dry Scalp Treatment Shampoo voor droge hoofdhuid
  • Dry Scalp Treatment Conditioner voor droge hoofdhuid

De 98% natuurlijke producten bevatten een verzorgend complex van actieve botanische ingrediënten, zoals stellaria en grote klis, gemengd met natuurlijke moisturisers en voedende oliën zoals macadamia, teunisbloem en jojoba. De deskundig geformuleerde mengingen bieden de huid comfort, hydratatie en bescherming.

De Natural Health International Beauty Awards is een prestigieuze competitie in Engeland waarbij elk jaar door een toonaangevende jury bestaande uit o.a. Jo Fairley, auteur van de ‘The Beauty Bible’ en Jayney Goddard, president van de ‘Complementary Medical Association’ prijzen in diverse categorieën worden uitgereikt aan de beste producten op het gebied van natuurlijke gezondheid.

In reactie op het winnen van de award zegt Hans Pijnacker, Directeur van First T&B, de exclusieve distributeur van het merk voor de Benelux, erg onder de indruk te zijn. “Dat het merk deze prijs voor de vierde keer wint, is een uitzonderlijke prestatie in een competitie waar vele grote merken hun beste producten ingebracht hebben. Een belangrijke erkenning en een prachtige aanvulling op de vele dankbare reacties van de gebruikers van onze producten.”

Informatie over Barefoot producten vind je op: barefoot-sos.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *