Nieuw: Collistar Flawless Eyebrows

Eindelijk spelen ze naast de wimpers een hoofdrol. Na jaren stelen de wenkbrauwen de show en is er een nieuwe trend geboren. Het begon een aantal seizoenen geleden. Borstelig, wild, natuurlijk, goed gedefinieerd of zelfs gekleurd, alles is mogelijk en deze trend neemt niet af. Juist het tegenovergestelde. Op de internationale catwalks zijn de wenkbrauwen ware ‘eye cathers’, die van uiterlijk sterk verschillen van de vorige seizoenen.

De ogen zijn de spiegel van de ziel en de wenkbrauwen zijn de omlijsting die ze nog mooier maken en onmisbaar zijn bij het definiëren van de geometrische vorm van het gezicht.

Wat is de grootste trend?
Dat is zonder twijfel de natuurlijke wenkbrauw make-up, waarbij de intensiteit aangepast kan worden, zodat deze perfect past bij een bepaalde stijl. Goed gedefinieerd en vol. Maar ook perfect gekamd en gevormd om het gezicht en de ogen de perfecte look te geven.

Stylen zonder geknoei!
Collistar heeft deze trend gesignaleerd en gevolgd en op haar innovatieve manier en met haar stijl opnieuw geïnterpreteerd. Het resultaat: De Flawless Eyebrows Kit. Een professionele set waarmee iedereen gemakkelijk en snel leert de wenkbrauwen te verfraaien, vormgeven en perfectioneren in een handomdraai. Dit veelzijdige product is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Blonde, Brown en Dark Brown en bestaat uit twee componenten: een fixerende wax en een gekleurd poeder. Beide componenten zijn make-up en verzorging in 1.

Perfectie in twee stappen
De wax definieert en creëert de wenkbrauwvorm en de poeder geeft kleur. De licht gepigmenteerde wax heeft naast een fixerende werking ook een beschermende werking, door de toevoeging van vitamine E. Het resultaat is een zacht getekende, nette wenkbrauw zonder aan elkaar geplakte haartjes. De goed hechtende poeder kan naar intensiteit worden aangepast en benadrukt de natuurlijke kleur van de wenkbrauw. De onmisbare, professionele applicators zijn speciaal voor deze kit ontwikkeld. Voor de wax zijn de haartjes schuin afgesneden, waardoor je de wenkbrauwvorm perfect kan definiëren. De smalle applicator is van latex, waarmee je de poeder licht of donker kan aanbrengen.

Flawless Eyebrows Modelling Wax + Coloured Powder € 23,75

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *