Gloednieuwe Etos in Amersfoort-Randenbroek

Woensdag 23 augustus opent om 9.00 uur in de Amersfoortse wijk Randenbroek een nieuwe Etos. Deze winkel bevindt zich op het Euterpeplein 4 en vervangt de andere vestiging op het plein. Alle medewerkers verhuizen uiteraard mee naar de nieuwe locatie. In de openingsweek trakteert Etos. Zo krijgen klanten bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. “Op zaterdag 26 augustus hebben we in de winkel een leuk beautyevenement”, zegt winkelmanager Denise Vink. “Dan geeft een visagist vrijblijvend advies en kunnen klanten zich gratis laten opmaken.”

De nieuwe Etos is modern ingericht en heeft een ruime opzet. Op de mooie beauty- en geurenafdeling kunnen klanten kiezen uit een groot aantal merken. Ook is er volop mogelijkheid om daar inspiratie op te doen. Er hangen bijvoorbeeld allerlei tips over nieuwe stijlen en medewerkers geven graag iedereen advies. “We hebben een speciale visagiestoel”, vertelt Denise Vink. “Klanten kunnen dus op comfortabele wijze producten testen.” Het assortiment van Etos is groot, en biedt keuze voor elke portemonnee. Behalve van alles voor beauty en persoonlijke verzorging verkoopt de winkel ook gezondheidsproducten. Klanten vinden er onder andere vitamines, supplementen, pijnstillers en allerlei benodigdheden voor wondverzorging. De medewerkers zijn gediplomeerd en kunnen klanten over de gezondheidsproducten veel vertellen.

Denise Vink nodigt, namens het hele team, klanten van harte uit om de nieuwe Etos te bezoeken. “Kom langs! Het wordt net zo gezellig als altijd.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *