Nieuw: Collistar Bronzing Powder Duo

Collistar heeft haar bronzing concept geherformuleerd door een nieuw product te creëren dat kleur met licht en actieve hydratatie combineert: Bronzing Powder Duo. Een originele combinatie van twee ragfijne lichte bronzing poeders: één met een mat effect, de andere met een parelmoer effect, waarmee je gemakkelijk het naturel effect creëert dat het best bij jouw teint past.

Collistar2De glanzende textuur is ideaal voor diegenen die houden van een ‘bonne mine’ effect, de matte textuur voor diegenen die graag een gebronsd resultaat zien, en een mix van de twee poeders combineert deze effecten. Klinische testen hebben aangetoond dat de hydraterende eigenschappen van micro-ingekapseld hyaluronzuur uitdroging van de huid voorkomen, terwijl vitamine E de huid beschermt tegen vrije radicalen.
Verkrijgbaar in vier kleurencombinaties, die geschikt zijn voor diverse huidtinten: Cortina, Portofino, Amalfi, Taormina. De roze en koelere tinten zijn ideaal voor de lichtere huid, terwijl de gouden tinten worden aanbevolen voor donkere, olijfkleurige huidtinten. De kleur en glans kan naar wens aangepast worden, voor een natuurlijke en frisse allure: beige, nude en poeder dekking zonder een dikke laag op de huid en subtiele kleur zonder over de top te gaan – altijd discreet en elegant.

Prijs: € 35,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *