Difrax start samenwerking met Happy Baby & Van Zanten

Difrax start per direct een samenwerking met twee nieuwe distributiepartners: Happy Baby & Van Zanten. Happy Baby zal vanaf nu zorgdragen voor de leveringen aan babyspeciaalzaken in Nederland. Van Zanten zal dit zelfde doen richting de zelfstandige drogisterijen. Voorheen was Ilmo namens Difrax de distributeur naar drogisterijen.

Difrax is momenteel marktleider op het gebied van fopspenen (56% marktaandeel) en babyflessen (46% marktaandeel). De fopspenen hebben meer dan 60 verschillende printjes. Ook de unieke S-flesverwarmer is een uniek product in het assortiment van Difrax.

Difrax

Difrax via Happy Baby
Happy Baby is al sinds 1982 een begrip binnen de baby-branche. Happy Baby is door de jaren heen bekend geworden door het produceren van haar eigen merken en daarnaast gespecialiseerd in de distributie aan de babyspeciaalzaak. Door het ruime assortiment is het een voordeel dat je deze vele merken kan combineren tot een wekelijkse bestelling waardoor de voorraad laag is en de consument snel kan worden voorzien van het gewenste artikel. Happy Baby 0183-35.2111 / Email info@happybaby.nl

Difrax via Van Zanten
Van Zanten is al sinds vele jaren een begrip binnen de drogisterij-branche. Zo levert zij aan meer dan 600 drogisterijen bijous en haarmode collecties onder diverse merknamen (o.a. private label ofwel onder het merk Divine).
Voor contact en bestellingen kun je terecht op telefoonnummer: 036-53 66 604 ofwel per mail info@jvanzanten.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *