NIEUW: CareBag® toiletzakken (Toilet Bowl Liner)

De opvangzak voor het reguliere toilet of obesitas toiletstoel

Microsoft Word - Introductie CareBag toiletzak 2016.docxDe CareBag® toiletzakken (Toilet Bowl Liner) zorgen voor een veilige en hygiënische opvang van urine en ontlasting. De zakken zijn voorzien van een absorptiemat die vloeistoffen omzet in een vaste gel en bovendien de geur maskeert. Deze nieuwe variant is speciaal ontworpen voor gebruik in het reguliere toilet of in de grotere bedpan van de obesitas toiletstoel.  

Sterke zak
CareBags® zijn gemaakt van sterk polyethyleen, zonder toevoeging van chloor. De zakken zijn 65 x 38 cm groot en 37 mµ dik. De zakken zijn lekdicht en voorzien van een handige treksluiting. Na gebruik kan de zak eenvoudig worden gesloten door aan deze sluiting te trekken en de zak dicht te knopen. Zo kan de inhoud veilig en hygiënisch worden afgevoerd.

Geur absorberende gelmat
De geurabsorberende gelmat zet de lichaamsvloeistoffen om in een vaste gel, waarbij tevens de geur wordt verminderd. De inlegger heeft een absorptiecapaciteit van 450 ml. Hij is gemaakt van non woven met super absorberende polymeren (SAP).

Toepassing
De CareBag® Toiletzak kan worden gebruikt in het reguliere toilet na radioactieve therapie, nucleaire onderzoeken, bij infecties, in de bedpan van de obesitas toiletstoel of bijvoorbeeld bij het afsluiten van het watersysteem. Door het gebruik van de CareBag® kan er veilig, door meerdere personen van hetzelfde toilet gebruik worden gemaakt.

Verpakking
De CareBag® toiletzakken zijn per 20 stuks op een rol verpakt in een bedrukte doos. Er zitten 18 doosjes van 20 stuks in een omdoos. Het artikelnummer is 9538534 (1 CE).

Voor meer informatie, prijzen of monsters kunt u contact opnemen met:
Convicare smart careproducts | Lingewei 9 | 4004 LK Tiel | The Netherlands
Telefoon: 0344 655 683 | info@convicare.nl | www.convicare.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *