Jonge ondernemers brengen leefbaarheid en werkgelegenheid terug

 

Opening D.I.O. drogisterijen in winkelcentra van wijken van grote steden

Voor veel zelfstandige ondernemers is het in deze tijd moeilijk om rendabel te blijven. Vooral in winkelcentra van wijken van grote steden sluiten winkels steeds vaker hun deuren. Toch zijn er nog ondernemers die de stap wel durven te zetten en een winkel openen in deze wijken. Afgelopen week gaven twee D.I.O drogisten het goede voorbeeld, in Zaandam en Apeldoorn.

Als eerste opende D.I.O. Sandra haar deuren in het buurtwinkelcentrum in de Zaandamse wijk ‘t Kalf. Het winkelcentrum heeft het moeilijk, onlangs is de Aldi gesloten. Dit weerhield Sandra er niet van om haar derde D.I.O. winkel te openen. Ook Remco Bins opent zijn derde D.I.O. drogisterij. In een buurtwinkelcentrum in Apeldoorn heeft hij een mooie, nette wijkwinkel geopend.

Goed ondernemerschap

Sandra en Remco zijn beiden jonge ondernemers van eind dertig, begin veertig. Zij onderscheiden zich door goed vakmanschap en klantvriendelijkheid. Het winkelteam is goed opgeleid en kan klanten voorzien van het juiste advies. Sandra: “Klanten willen vriendelijk en juist behandeld worden. Doordat wij goed advies geven, zien we dat klanten bij ons terug blijven komen.”

Met weinig middelen een winkel openen

Sandra en Remco hebben het lef en de kunde om, ondanks de ontwikkelingen in de wijken, met weinig middelen hun derde wijkwinkel te openen. Het resultaat is een wijkwinkel die de leefbaarheid en de werkgelegenheid in het gebied moet terugbrengen. Sandra: “Je gunt toch iedere wijk een goede drogist met goed advies?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *