Nederlandse vrouw niet trouw aan eigen deodorant

Meer dan de helft verkiest nieuwe anti-transpirant boven eigen deo

02E68887Uit groot recent onderzoek* blijkt dat vrouwen niet tevreden zijn over hun eigen deodorant. Dagelijks spuiten of smeren we het goedje onder onze armen om fris en zeker de dag door te komen. We willen dus volledig kunnen vertrouwen op dit beautyproduct. En wat blijkt uit de ultieme test: de eigen deo vs. een nieuwe anti-transpirant? We willen switchen. Maar waarom nu dan wel?

Tijdens de #rechtsodorex test hebben 10.000 vrouwen de eigen deodorant onder de linkerarm, tegen de nieuwe Odorex Ultra Protect Cleargel onder de rechterarm getest. Bijna driekwart (70%) van alle respondenten voelt zich de hele dag door fris en droog. Dit resulteert in de hele dag door alles kunnen doen, zonder een vervelende geur of vochtplek onder je arm te ervaren. Een goede boost voor het zelfvertrouwen, volgens velen.

”Houdt fris, ruikt lekker en geeft geen strepen af!’’ (Jeanet, 35 jaar)

 

odorex-ultra-protect-Waar deze ‘women magnet’ bijna 100% op scoort, is het nauwelijks achterlaten van witte strepen. Iets wat de cleargel belooft én waarmaakt. Dat het een gel is in plaats van een spray vinden vrouwen ook een dikke plus. Het voelt zacht en verzorgend aan op de huid (83%). Het advies is om de anti-transpirant ’s avonds aan te brengen. Dat betekent: tijd over op de vroege ochtend.
 
Ineke Savenije, brandmanager van Odorex, over de werking: ,,Odorex Ultra Protect Cleargel is een heldere transparante gel, die extra snel droogt én beschermt tegen witte strepen. Door de extra effectieve anti-transpirant formule blijft Odorex Ultra Protect Cleargel langer werkzaam dan een reguliere deodorant, tot wel 48h. Dit zorgt voor het langdurige frisse en droge gevoel.”
 
Maar liefst 71% beoordeelt de Odorex Ultra Protect Cleargel met een 8 of zelfs hoger. Het is een ”Wonderdeo die écht werkt’’, ”Top product’’, ”Praktisch, snel en streeploos’’, ”Een blijvertje’’ en ”Een aanrader voor iedereen”, aldus verschillende testers.

6a0d0914-decc-419c-9c9e-7e8f4678e5d7

*10.000 Nederlandse vrouwen hebben een Odorex Ultra Protect Cleargel testproduct ontvangen. Daarvan zijn de resultaten van 5900 respondenten verwerkt (april 2016).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *