Jim Bakkum opent Negenmaandenbeurs 2017 met swingende vader-baby dans

Fotobijschrift: Musicalster Jim Bakkum danst samen met vaders en hun baby’s tijdens de opening van de Negenmaandenbeurs 2017

Fotobijschrift: Musicalster Jim Bakkum danst samen met vaders en hun baby’s tijdens de opening van de Negenmaandenbeurs 2017

Kruidvat verzorgt feestelijke opening 32ste editie Negenmaandenbeurs.

Gisteren verrasten 15 vaders de eerste bezoekers van de 32ste Negenmaandenbeurs met een swingende vader-baby dans. Onder leiding van musicalster Jim Bakkum lieten de papa’s met hun kind in een draagzak hun beste moves zien. Jim, zelf papa van zoon Lux en dochter Posy, opende al dansend met de papa’s de Negenmaandenbeurs. Aanstaande en kersverse ouders die de beurs willen bezoeken, zijn nog tot en met zondag 26 februari welkom in de RAI Amsterdam.
 
“Wat een heerlijk gezicht: al die vaders met een baby op hun buik”, lacht Jim Bakkum. “Mijn jongste wordt in maart 2 jaar, dus ik ben de draagzak inmiddels ontgroeid. Maar ik vind het heel leuk en stoer van deze vaders dat zij hebben meegedanst. Bovendien weet ik uit eigen ervaring dat dansen met een baby leuk en goed is voor het contact met je kind. Een vader-baby dans zoals we dat hier hebben neergezet, kan ik daarom alleen maar aanmoedigen!” Aldus de musicalster.
Luiers en inspiratie
Jaarlijks verzorgt Kruidvat de feestelijke opening van de Negenmaandenbeurs. De drogisterijketen is de grootste aanbieder van luiers en babyverzorgingsproducten in Nederland. Eén op de drie pasgeboren baby’s in Nederland draagt een luier van Kruidvat. Tot en met zondag 26 februari kunnen aanstaande en kersverse ouders zich nog laten inspireren op het gebied van zwangerschap en ouderschap in de RAI Amsterdam.
 
Over Kruidvat
Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en de drogisterijketen is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *