In the spotlight: Olivia

Schoonheid zoals de natuur het bedoeld heeft. Dat is waar het nieuwe merk Olivia voor staat. De natuurlijke huidverzorgingslijn is een introductie van het Griekse Papoutsanis en is gebaseerd op duizend jaar geschiedenis en opgebouwde kennis.

Zoals de naam al zegt, is de lijn gemaakt op basis van biologische olijfolie en olijfolie-extracten. En olijfolie is om een paar redenen goed voor zowel huid als haar:
– Het beschermt tegen huidveroudering door anti-oxidanten
– Het is voedend en verzorgend
– Het bevorder de elasticiteit van de huid

Wat ons betreft kan de productlijn van Olivia een ware eyecather in je winkel zijn. Niet alleen zien de producten er heel mooi uit (mooie, grote flessen met daarop het logo, een olijfboom) het heeft ook een diversiteit aan producten. Zo zijn er natuurlijke & glycerine zeepjes (waaronder ook een om het lichaam te exfolieren en het gezicht te reinigen), body- en handproducten, haarverzorgingsproducten en een aantal Fusion producten op basis van fruit (vijg, granaatappel en kumquat) en olijfextract. Het grote voordeel is dat de formules natuurlijke ingrediënten bevatten die rechtstreeks uit de natuur komen en door hun neutrale PH-waarde geschikt zijn voor elk huidtype.

De Nederlandse distributeur van Olivia is Coïncidence B.V. uit ’s-Hertogenbosch (www.oliviabeauty.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *