In the spotlight: BeSuRe Nederland

De retailers in Nederland hebben er een nieuwe complete leverancier bij. Op 1 juni zijn de bedrijfsactiviteiten van PFTO Retail Security (voorheen franchisepartner van Checkpoint Systems) verkocht aan BeSuRe Nederland, een nieuwe leverancier voor artikelbeveiliging, camerabeveiliging, inbraakbeveiliging maar ook een steeds verder uitbreidend assortiment winkelbenodigdheden zoals kassarollen en prijstangen.

“Er was in Nederland nog geen groothandel die de markt bediend zoals wij dat doen, en die behoefte is er zeker wel.” zegt Joyce Rijkse, eigenaresse van het nieuwe bedrijf. “De huidige marktsituatie in de detailhandel vraagt om een leverancier die meegaat met de snel veranderende tijd. De retailer van nu wil bestellen op het moment dat het hem uitkomt. Een webshop hoort daar tegenwoordig dus gewoon bij. Maar wij willen geen leverancier zijn die zich onpersoonlijk achter een webshop verschuilt. Klanten kunnen bij ons altijd verzekerd zijn van persoonlijke service en ook verkoop op locatie via accountmanagers blijft bij ons hoog in het vaandel staan. Maar de ondernemers bestellen nu eenmaal niet meer altijd tijdens ‘kantooruren’ maar van achter de computer, tablet of zelfs smartphone. En daar bieden wij nu een complete oplossing voor.”

Monitor met webshopEerlijke prijs
Commercieel manager Paul van den Berg (voorheen eigenaar van PFTO Retail Security) vult aan: “Er was in Nederland nog geen groothandel waar de retailer voor zowel beveiliging als winkelbenodigdheden terecht kon en waar men kon bestellen op het moment dat het de klant het beste uitkwam.” BeSuRe Nederland beschikt over vele internationale contacten met fabrikanten en is door een uitgekiende inkoop in staat om de producten zeer concurrerend aan te bieden. Daarbij wordt zwaar ingezet op de kwaliteit van de producten “Wij zijn zeker geen prijsvechters.” vult Paul van den Berg aan. “We hanteren een eerlijke handelsmarge waarbij ook onze klanten hun voordeel kunnen halen. Wij bieden onze klanten een enorm groot assortiment beveiligingslabels én beveiligingssystemen van alle bestaande systemen, die wij hebben uitgebreid met een assortiment winkelbenodigdheden. En dat gewoon tegen een eerlijke prijs.”

BeSuRe Nederland verkoopt haar producten aan zowel het MKB als aan de grootwinkelbedrijven en franchiseketens. Voor deze laatste is het ook mogelijk om al hun franchisemateriaal in de meeste gevallen binnen 24 uur door geheel Nederland af te laten leveren. Deze ketens krijgen een afgeschermd gedeelte op de website waar deze producten kunnen worden besteld. Kijk voor meer informatie op www besure-nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *