Linda Keijzer treedt af als CEO bij DA en Mooi Parfumerie

De Raad van Commissarissen DA Groep Holding N.V. maakt bekend dat Linda Keijzer het besluit heeft genomen per 1 november 2015 te vertrekken als CEO van DA en Mooi Parfumerie. Ze wordt per 1 december aanstaande CEO van Ziengs Schoenen en volgt daarmee de huidige algemeen directeur en eigenaar, Henk Ziengs, op. Linda Keijzer blijft als adviseur aan de DA-organisatie verbonden. Er zal zo snel mogelijk een (interim) CEO voor DA en Mooi Parfumerie worden aangesteld. In de tussenperiode nemen CFO Thomas van Beek, Commercieel Directeur Wouter Nooij en HRM-Directeur Dani Moedikdo de taken van Linda Keijzer waar. Zij zullen rapporteren aan de Raad van Commissarissen.

In de afgelopen twee jaar is de nieuwe DA-formule Fris, Gezond en Mooi ontwikkeld en is daarover overeenstemming bereikt met de Coöperatieve Drogisten Associatie en de DA-ondernemers. Er is een ander verdienmodel voor DA en de DA-ondernemers geïntroduceerd en DA en de coöperatie hebben een nieuwe rolverdeling tussen ondernemers en organisatie afgesproken. Ook is een DA webshop in de markt gezet.

Linda Keijzer heeft samen met het huidige directieteam een heel uitdagende en lastige opdracht voor DA vervuld. De Raad van Commissarissen is trots op het resultaat en de uitrol van de FGM-formule die momenteel plaatsvindt. Inmiddels zijn bijna dertig FGM-winkels omgebouwd en het streven is dat dit aantal aan het eind van dit jaar is verdubbeld, naast de bestaande winkels. De reorganisatie die is doorgevoerd en de overeenstemming die afgelopen zomer is bereikt met het coöperatiebestuur maken dat de organisatie slagvaardig en daadkrachtig verder kan bouwen aan het merk DA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *