ICI PARIS XL opent deuren in Huizen

ICI PARIS XL heeft vanochtend haar deuren geopend aan de Achterbaan 19-23 in Huizen. Jarenlang konden de Huizenaren op dit adres in het centrum van Huizen terecht bij Pour Vous Parfumerie de Kievit. De Kievit stond in Huizen bekend als dé parfumerie voor huidverzorging, geuren en make-up. Het is bij een ieder mogelijk al opgemerkt dat deze winkel onlangs is gesloten. Vanaf deze week staat het vertrouwde team weer voor hen klaar en is de winkel weer geopend; maar dan in een nieuw, magenta jasje.

De winkel in Wijchen die op 6 mei open ging.

De winkel in Wijchen die op 6 mei open ging.

Pour Vous en ICI PARIS XL behoren beide tot A.S. Watson. Huizen stond al langer op het verlanglijstje van ICI PARIS XL. In overleg met ondernemer De Kievit is ervoor gekozen om de winkel onder de vlag van ICI PARIS XL voort te zetten; de winkel, het personeel en bijbehorende activiteiten zijn van Pour Vous overgenomen. “Wij zijn ervan overtuigd dat een ICI PARIS XL formule, met de brede ervaring en kennis in de parfumeriemarkt én de grote landelijke naamsbekendheid, de klant in Huizen uitstekend kan bedienen. Door het behoud van het team én minimale aanpassingen in de winkel, proberen wij de overgang voor de klanten, het winkelcentrum en de lokale gemeenschap zo prettig mogelijk te laten verlopen” aldus Jeroen van Hamsvoort COO ICI PARIS XL Nederland.

Een paar weken geleden waren we nog aanwezig bij de opening van een nieuwe ICI PARIS XL winkel in Wijchen (foto). In de komende editie van DW leest u hier meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *