Hallo, wij zijn Sanne en Isabel!

Dit zijn Isabel en Sanne, de adviesdames van Sanias. Zoals u weet krijgen de Actavis OTC-producten een nieuwe verpakking en naam: Sanias. De rebranding is in volle gang en u ziet dat er steeds meer Sanias producten binnenstromen, zoals Cetirizine, Paracetamol en Pantoprazol.

Een nieuw gezicht
Vanaf volgende week zijn Isabel en Sanne ook in uw winkel aanwezig. Zij adviseren klanten over de diverse zelfzorgproducten van Sanias. Dit doen ze door middel van schapkaarten, posters, presentatiekubussen en niet te vergeten de Sanias Vloerdisplay. Een aantal keer per jaar stellen ze een thema centraal, bijvoorbeeld hooikoorts, en adviseren zij producten die uw klanten hierbij kunnen gebruiken. Hierdoor zullen Isabel en Sanne een herkenning worden voor de klant.

Sanias_vloerdisplayVoor de theeleuten
Uiteraard wordt ook de winkelier en zijn personeel niet vergeten. Als u deelneemt aan de Sanias Vloerdisplay, ontvangt u een mooi inkoopvoordeel op dit productenpakket voor extra marge en krijgt u een exclusieve set theemokken van ons voor uw team cadeau. Wees er snel bij, want het is een limited edition.

Mocht u Isabel en Sanne in uw winkel willen terugzien, neem dan contact op met uw Aurobindo Account Manager via CustomerserviceNL@aurobindo.com of 0800 – 022 70 50 (gratis).

Groeten, Sanne en Isabel van Sanias

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *