Feest bij nieuwe Etos in Schuytgraaf 

Etos Arnhem SchuytgraafWoensdag 10 mei om 9.00 uur opent in het Arnhemse Schuytgraaf een gloednieuwe Etos. De winkel viert de openingsdag samen met klanten. Er zijn scherpe aanbiedingen, speciale acties en leuke activiteiten. “Gelijk met onze Etos gaan ook alle andere winkels in het nieuwe winkelcentrum open. Het wordt een feestelijke dag”, vertelt winkelmanager Marjo van Deelen. “Bij ons krijgen de eerste 50 klanten een goedgevulde goody bag. Kinderen mogen de hele dag een greep doen in de grabbelton.”

Ook de rest van de week is het extra gezellig bij Etos. Op zaterdag 13 mei is er van 11.00 tot 17.00 uur een evenement dat geheel in het teken staat van huidverzorging en make-up. In de winkel zal een visagist aanwezig zijn die persoonlijk advies geeft. Klanten kunnen zich gratis laten opmaken; kinderen mogen zich laten schminken.

Moederdag
Het assortiment van Etos in Schuytgraaf biedt voor elke portemonnee een ruime keuze. Je kunt er terecht voor alle producten op het gebied van gezondheid, beauty, geuren, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Ook zijn er leuke cadeauartikelen te koop die vanwege Moederdag extra feestelijk worden ingepakt. “Onze winkel is lekker ruim van opzet. We hebben een moderne inrichting, volgens de allerlaatste Etos look & feel. Vooral de beauty- en geurenafdeling zal bij klanten in de smaak vallen”, zegt Marjo van Deelen. “Daar staan de verschillende merken overzichtelijk gepresenteerd en er hangen tips over nieuwe stijlen. Natuurlijk geven we iedereen graag advies over beauty en huidverzorging. Ook over de gezondheidsproducten kunnen onze speciaal daartoe opgeleide medewerkers veel vertellen.” Marjo van Deelen en haar team vinden het geweldig om te starten in Schuytgraaf. De meeste medewerkers wonen er, en hebben dus ook als buurtgenoten moeten wachten op de komst van het winkelcentrum. Nu het bijna zover is, kan het team haast niet meer wachten. “We staan te popelen om klanten te ontvangen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *