Salveo Pharma gaat de Mont Ventoux beklimmen

Teamfoto
Van 6 t/m 9 juni is Salveo Pharma, distributeur van o.a. Trachitol®, Oscillococcinum en isla® pastilles, slecht bereikbaar. En wel met een goede reden. Het team zal, samen met vele anderen, de Mont Ventoux beklimmen in het kader van de Tour du ALS. 

De ziekte ALS
ALS is een verschrikkelijke spierziekte, waarvoor op dit moment nog geen behandeling beschikbaar is. Patiënten hebben, vanaf de eerste symptomen, een levensverwachting van 3 tot 5 jaar. Nederland telt ongeveer 1500 ALS-patiënten.

Tour du ALS
Onder het motto ‘samen trappen we ALS de wereld uit’ wordt de Mont Ventoux, samen met ALS-patiënten, jaarlijks door honderden fietsers, hardlopers en wandelaars beklommen. Het doel is geld op te halen voor de strijd tegen ALS. Dit jaar vindt de Tour du ALS op 8 juni plaats.

Team isla® voor Theo
Salveo Pharma is hoofdsponsor van de Tour du ALS. Daarom heeft het complete Salveo-team besloten om samen met ALS-patiënt Theo Rommen (en zijn vrienden en familie) het ‘Team isla® voor Theo’ te vormen en op deze manier zo veel mogelijk geld in te zamelen.

U kunt ons steunen!
‘Binnenkort valt bij een groot aantal klanten een donatie-kubus op de mat. Ik zou u erg dankbaar wanneer u deze kubus de komende weken op de toonbank wilt plaatsen om extra fondsen te werven’, aldus Algemeen Directeur Maurits van Tol. De opbrengst uit de kubus kan eenvoudig overgemaakt worden t.n.v. van ‘Team isla® voor Theo’ op www.tourduals.nl/teams/team-salveo.

Meer informatie, vragen of simpelweg doneren?
Voor meer achtergrondinformatie, vragen of directe donaties kunt u kijken op www.isla.nu/als, www.tourduals.nl of mailen naar info@isla.nu.

Alvast bedankt voor alle support!

Het team van Salveo heeft er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *