Ode aan mama!

NIVEA_Silk_Mousse_Moederdag_Sfeerbeeld
NIVEA lanceert een speciale editie van de Silk Mousse ter ere van Moederdag.


Zondag 14 mei is de dag waarop we onze moeders graag in het zonnetje zetten. Het vinden van het juiste moederdagcadeau is elk jaar weer een uitdaging. Huidverzorgingsproducten en mooie knutselwerkjes blijven altijd tot de favoriete cadeaus van moeders behoren. Daarom introduceert NIVEA een speciale editie van de Silk Mousse Creme Care. Deze Silk Mousse zit in een witte fles en komt met een watervaste stift. Zo verrassen we onze moeders met twee cadeaus in één: zowel een mooi versierde fles met persoonlijke boodschap als een doucheproduct boordevol rijk en zijdezacht schuim met de milde geur van NIVEA.

NIVEA_Silk_Mousse_Moederdag_thema_3Verkrijgbaarheid
De limited edition NIVEA Silk Mousse Creme Care inclusief blauwe marker is alleen in de week van 8 mei (week 19) exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor de speciale prijs van €3,99.

Social media
De gepersonaliseerde flessen van de limited edition Silk Mousse kunnen op social media worden gepost met #NIVEAmoederdag. De mooiste creatie wordt door NIVEA beloond met een weekend weg voor het hele gezin.

Wil je een bijzondere creatie?
Om je te helpen met een uniek design op jouw fles NIVEA Silk Mousse zijn op zaterdag 13 mei van 13:00 tot 17:00 uur in vijf filialen van Kruidvat op de volgende locaties illustratrices aanwezig:

  • Burgemeester Van Leeuwenpassage 28, Zoetermeer
  • Kronenburgpassage 92, Arnhem
  • 3e Van der Kunstraat 79, Den Haag
  • Polderplein 225-227, Hoofddorp
  • Binnenwegplein 12, Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *