Etos opent ‘Etos Test Me Store’ in Rotterdam


15 september 2017 opende de bekende Rotterdammer Koen Pieter van Dijk a.k.a. Koen Kardashian samen met Etos directeur Jan Derek Groenendaal aan de Lijnbaan 90 in Rotterdam een verrassende experience store van Etos. In de Etos ‘Test Me’ Store kun je alle beauty- en verzorgingsproducten van het Etos eigen merk testen en ervaren.

Ter gelegenheid van de opening is er tot en met 22 oktober iedere dag van alles te beleven op de winkelvloer, met op vrijdag, zaterdag en zondag altijd extra bijzondere festiviteiten. Zo kun je dit weekend deo testen door een dansje te wagen in de feestelijke Etos Party Booth en kun je volgend weekend je eigen douchegel personaliseren. Op zaterdag 7 oktober geeft Koen Kardashian make-up tips. Via de Etos Facebook event pagina blijf je op de hoogte van alle komende activiteiten. Ook is er een speciale Test Me filter op Snapchat welke je in de winkel kunt gebruiken.

Test Me – By Etos
Etos bestaat bijna honderd jaar en weet als geen ander welke eisen vrouwen stellen aan hun beauty- en verzorgingsproducten. Die jarenlange kennis en ervaring is omgezet naar een uitgebreid eigen merk assortiment dat vrouwen gezond en mooi houdt, elke dag weer. De Etos Test Me Store aan de Lijnbaan sluit aan bij de landelijke Etos ‘ Test Me’ campagne die deze week van start ging. Jan Derek Groenendaal: “Etos eigen merk producten zijn recentelijk in een nieuw jasje gestoken en het assortiment is flink uitgebreid. In deze nieuwe winkel draait alles om het beleven en testen van deze producten. Zo willen we heel Rotterdam bekend maken met ons eigen merk. We hopen natuurlijk dat ze ook fan worden!”, vervolgt Groenendaal.

Activiteiten september & oktober
Om klanten te laten kennismaken met de Etos Test Me Store en het uitgebreide Etos assortiment, is er de komende weekenden van alles te beleven in de winkel. Bovendien geldt voor alle producten in deze winkel 3 halen, 2 betalen.

• vrijdag 15 t/m zondag 17 september
Etos Party Booth waarin je afgeschermd van de buitenwereld een dansje kunt wagen en daarvan direct een filmpje kunt downloaden om te delen op social media. Come and party with Etos! #etostestme

• vrijdag 22 t/m 24 september
Laat je douchegel personaliseren met je eigen naam. Ook leuk als cadeau! Gratis gepersonaliseerd bij aankoop van Etos douchegel.

• vrijdag 29 september t/m 1 oktober
Kom langs en beleef de indoor botanische tuin én de Etos Botanical Boost producten met natuurlijke ingrediënten uit de Hortus Botanicus Amsterdam, Etos partner in deze en dé specialist op het gebied van botanische collecties en plantwetenschap. Samen hebben zij voor deze winter een limited edition wellness lijn ontwikkeld die inspeelt op zowel mood als beauty.

• vrijdag 6 t/m zondag 8 oktober
Beauty weekend bij Etos! Koen Kardashian maakt op zaterdag 7 oktober van 14.00- 16.00u zijn opwachting om liefhebbers make-up advies en een touch-up te geven met Etos eigen merk make-up. Maar je kunt dit weekend ook een gratis huidanalyse laten maken en advies krijgen over je huidverzorging.

• vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober
Nailart! 72 kleuren rijk is het Etos assortiment. En jij kunt je nagels mooi laten lakken door een echte nail artist.

• vrijdag 20 t/m zondag 22 oktober
Face time! Test nu de uitgebreide range met kleurrijke Etos gezichtsmaskers voor een stralende huid. Welke past het beste bij jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *