BaByliss presenteert slimme digital Sensor-lijn


De slimste stylingtools ooit. BaByliss, marktleider in haarverzorgingstools, lanceert de eerste haartoollijn die met je meedenkt: BaByliss Sensor. Vier slimme stylingtools die, dankzij een geïntegreerde digital sensor, altijd het gezondste en mooiste gestylede haar garanderen. Tijdens de IFA 2017-beurs is de BaByliss Sensor gepresenteerd als dé innovatie op het gebied van haarstyling.

Eén slimme sensor, vier high end-haarstylingtools
De BaByliss Sensor-lijn bestaat uit vier producten: de Sensor Föhn, de Sensor Curl Secret, de Sensor Stijltang en de Sensor Föhnborstel. Elk product is uitgerust met een sensor die aspecten van het haar meet (verschilt per product), zichzelf reguleert en de juiste instellingen kiest. Dankzij de Sensor-technologie is haarstyling veiliger, makkelijker en sneller. BaByliss Sensor denkt mee, zodat jij door kan!

De Sensor Föhn & Sensor Föhnborstel zijn… 

·  VEILIGER: de intelligente sensor in de föhn meet tijdens het gebruik 366 keer per seconde de temperatuur. Hierdoor wordt de lucht niet warmer dan 70°C, de ideale, veilige temperatuur om je haar te drogen. Het haar blijft gehydrateerd en broze en beschadigde lokken worden voorkomen.

·  SLIMMER:  de digitale sensor in de föhn- en föhnborstel meet welk opzetstuk er gebruikt wordt en past zich hier automatisch op aan. Zonder blaasmond föhn je je haren droog op 130 km per uur. De föhn reguleert zichzelf naar 208 km per uur wanneer je er een blaasmond op plaatst. Hierdoor is het haar sneller droog en in model.

·  MAKKELIJKER: de Sensor Föhn heeft een slim design met slechts drie knoppen: aan-uit, hard-zacht. Hierdoor is hij erg gemakkelijk in gebruik én de lichtste in de wereld* De derde knop is de Coolshot-functie voor optimale fixatie. De Coolshot zorgt ervoor dat de haarschubben weer sluiten. Het haar blijft hierdoor langer in model maar ook glanzend, zacht en soepel.

·  STILLER : ondanks de krachtige motor zijn de föhnproducten stiller dan ooit. Zowel de Sensor Föhn, als de Sensor Föhnborstel zijn uitgerust met een geluidsreducerend filter. Dit levert een geluidsreductie van 24% op ten opzichte van reguliere EC-motor producten.

De Sensor Curl Secret & de Sensor Stijltang zijn… 

·  SLIMMER:  in de Curl Secret meet de sensor welk opzetstuk wordt gebruikt en past de temperatuur en tijdsinstelling hierop aan zodat je altijd een perfecte krul creëert. In de stijltang reguleert de slimme sensor de temperatuur constant, meet deze welk opzetstuk je gebruikt en past hij zich daar automatisch op aan.

·  KERAMISCH: de uitrusting van keramisch materiaal zorgt voor optimale hittegeleiding, waardoor de gebruiker slechts éénmaal het haar hoeft te behandelen. Het haar is zo beter beschermd en er wordt een sneller én veiliger resultaat behaald.

·  MULTIFUNCTIONEEL: de Curl Secret heeft twee opzetstukken van 25 en 35 millimeter en drie draairichtingen voor een natuurlijk eindresultaat, aangepast aan jouw haarwensen. Met de Sensor Stijltang creëer je in een handomdraai zowel glanzend gesteild als gekruld haar.

·  IONISCH: de Sensor-haartools laat ionen vrij, waardoor je haar antistatisch wordt. Deze functie garandeert glad en pluisvrij haar. van de borstel zorgen voor een perfecte aerodynamische luchtstroom de verdeling van de gaatjes in het kopstuk van de borstel zorgen voor een perfecte aerodynamische luchtstroom de verdeling van de gaatjes in het kopstuk van de borstel zorgen voor een perfecte aerodynamische luchtstroom

Verkrijgbaarheid
Vanaf half augustus is de Sensor Föhn (6500FRE) verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €225,-. De Sensor Föhnborstel (AS500E), Sensor Curl Secret (C1500E) en de Sensor Stijltang (ST500E) volgen medio november bij en hebben een adviesverkoopprijs van €145,-.

De BaByliss Sensor-lijn wordt geleverd met een luxe satijnen pouch om de producten in te bewaren. Alle Sensor-producten van BaByliss hebben 5 jaar fabrieksgarantie.

https://www.babyliss.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *