DW-congres 21 maart 2016

Het unieke en inspirerende DW-congres biedt u de kennis en tools om in een snel veranderende consumentenmarkt uw dienstverlening beter af te stemmen op de wensen van uw klanten. Het wordt een leerzaam congres met praktisch informatie over de succesformule van de toekomst, aangevuld met een geomarktprofiel en onderzoekcijfers op basis van een echte benchemarkt. Vier testwinkels met onderscheidende winkelvloeroppervlakte in relatie tot hun verzorgingsgebied, e-commerce en internet, werk aan de winkel 3.0, trends in OTC-land en een boeiend ondernemerspanel.

Sta stil bij de toekomst van uw bedrijf. Bundel kennis en kunde aan uw vakmanschap ten dienste van uw klanten, de consument! De consument bepaalt het succes van uw winkel. Specialisatie van kennis en kunde, touch en feel, snel en gemakkelijk, direct kopen en meenemen. Waar liggen uw kansen en mogelijkheden? Het DW-congres wil antwoord geven op de vraag: ‘Hoe gezond is uw winkel van morgen?’

Het programma (van 10.30 tot 15.00 uur) in hoofdlijnen:
-Resultaten drogisterij/reform/cosmetica/parfumerie testwinkel in geomarktprofiel & The Nielsen Company ontwikkelingen drogisterijmarkt. Kansen versus bedreigingen.
– Universiteit Wageningen: rol van adviesdrogist in preventieve gezondheidszorg/zelfhulpadviezen.
– Rol van brancheorganisaties (o.a. KNDB) in sterk veranderende retail- en consumentenomgeving.
– Paul Moers, retaildeskundige &trendwachter; succeswinkel van morgen en de rol van OTC-online.
– Paneldiscussie met succesvolle ondernemers uit het veld. De kracht van de fysieke winkel, de combinatie van ‘ bricks and clicks’?
– Netwerkborrel en merkenboulevard.

Inschrijving
Download hier het inschrijfformulier. Na inschrijving sturen wij een gedetailleerd programma van tijden, congressprekers en congresdetails. In elke editie van DrogistenWeekblad en de site zullen wij u tot aan het congres informeren over het uitdagende programma.
Op naar een inspirerend 2016 en meer dan boeiend congres gericht op uw toekomst!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *