DA Fris, Gezond en Mooi nu ook op Aruba

Team DA ArubaOp zaterdag 30 juli heropende DA Aruba in Oranjestad als DA Fris, Gezond en Mooi winkel. Dit is de derde DA winkel buiten Nederland die het winkelconcept toepast. Vorig jaar augustus heropenden al twee DA-drogisterijen op Curaçao als Fris, Gezond en Mooi winkel. 

Al sinds 2001 is de DA- drogist gevestigd in Oranjestad op Aruba. De drogisterij zit aan een drukke boulevard en heeft de afgelopen vijftien jaar al heel wat consumenten voorzien van passend advies. Na verbouwing van de twee DA- winkels op Curaçao tot Fris, Gezond en Mooi winkels, was het de beurt aan DA Aruba. De winkel is twee weken gesloten geweest om volledig omgebouwd te worden naar het DA winkelconcept waarin de drie werelden centraal staan. En het resultaat mag er wezen; er staat een overzichtelijke winkel die sfeer en beleving uitstraalt. Het deskundige winkelteam maakt het plaatje compleet.

Veel belangstelling
De opening kon rekenen op een hoop belangstellende consumenten, want ook hier stond weer een lange rij voor de deur. De winkel stroomde na opening vol met klanten die hun bewondering en enthousiasme uitspraken over de nieuwe opzet van de drogisterij. De eerste 200 betalende klanten ontvingen een goedgevulde goodie bag. En ook de rest van de week wordt de opening nog gevierd met diverse leuke acties en activiteiten.

Nog meer openingen
Na de opening van DA Aruba staat de verbouwing en heropening van de DA-drogisterij op Bonaire als Fris, Gezond en Mooi winkel ook nog op de planning. En ook in Nederland worden de komende periode weer een aantal nieuwe en bestaande DA winkels geopend volgens dit concept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *