DA bestaat 75 jaar! 

03B11121
Zondag 2 april was het 75 jaar geleden dat de DA- formule werd opgericht. DA viert dat met bijzondere aanbiedingen voor de consument, maar ook een gloednieuwe slogan. 

Wie kent DA niet? Er zit bijna altijd wel een DA-drogisterij in de buurt. En dit jaar vieren we feest. Want het is zondag 2 april 75 jaar geleden dat vijf Rotterdamse drogisten besloten om hun krachten te bundelen. Want samen bereik je meer dan alleen. De naam die werd bedacht voor deze samenwerking was Dienende Actie. Zo werd de formule DA geboren. DA heeft hoogte-, en dieptepunten gekend. In al die jaren is de trots en het geloof in DA gebleven. Nu, 75 jaar later, prijkt het herkenbare magenta-roze logo op de pui van ruim 200 trotse DA-ondernemers.

Feestelijk jaar
Wie jarig is trakteert! Alle DA-ondernemers zijn maandag verrast met een heerlijke slagroomtaart. En consumenten trakteren we op een speciale folder met 75 aanbiedingen voor maar € 2,50 per stuk. De folder heeft een looptijd van vijf weken. Ook de rest van het feestelijke jaar vieren we met speciale acties.

Ondernemerscollectief
De formule is door de jaren continu doorontwikkeld. Zo heeft het logo heeft heel wat metamorfoses ondergaan. Maar wat onveranderd is gebleven, is ons geloof in samenwerking. Samen vormen we een collectief. Krachtig lokaal ondernemerschap wordt ingezet voor de invulling van een nationaal sterke winkelformule.

De drogist met aandacht
Het jubileumjaar beginnen we in met de introductie van een nieuwe slogan. DA staat bekend als de vriendelijke specialist. De 75ste verjaardag is een mooie gelegenheid om deze slogan in een nieuw jasje te stoppen. Bij DA geven we nog oprechte aandacht aan onze klanten. Daarom presenteren wij met trots onze nieuwe slogan: ‘DA. De drogist met aandacht’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *