Commercium ontwikkelt de nieuwe innovatieve aanpak van het T.O.P. 1 verkoopprogramma


Commercium Business Expertise is begonnen met het T.O.P. 1 verkoopprogramma: duurzaam, gemakkelijk in gebruik en flexibel. Wil je ook je teamleden goed opleiden in effectief klantencontact en resultaatgericht verkopen zonder te pushen? Door de unieke aanpak bereikt het T.O.P. 1 verkoopprogramma een effectief en duurzaam resultaat. Het programma speelt in op drie belangrijke leerprocessen: het opbouwen van kennis, het verbeteren van vaardigheden en persoonlijke vorming en groei. Dit laatste is vooral belangrijk om denkgewoonten en gevoelens te toetsen, aan te passen of te veranderen. De unieke mix van online en offline zorgt voor duurzame groei in zowel theoretische als praktijkgerichte kennis.

Commercium bewaakt de resultaten
Als ondernemer of manager kom je er niet altijd aan toe om controle uit te oefenen. Wanneer het druk is wordt de controle al snel vergeten. Het is voor een efficiënt resultaat belangrijk om te weten of de teamleden op de goede weg zijn. Daarom houdt Commercium de voortgang en het resultaat bij. Worden de opdrachten gemaakt? Welke resultaten worden er behaald en voldoet dit aan de norm van het programma? Zo behoud je als manager overzicht over de voortgang zonder dat het extra tijd kost en kun je, indien nodig, bijsturen.

Maak kennis met het nieuwe verkopen
Laat je teamleden ook online verkoopvaardigheden opdoen. Dat is handig en flexibel. Als deelnemer oefen je thuis op je pc, tablet of smartphone interactief en praktijkgericht de stof die in het programma aan bod komt. Het zorgt voor meer leerplezier en betere resultaten. De praktijktrainingen kunnen vervolgens via videochat, in company of bij Commercium gevolgd worden. Het eigen aanbod staat centraal: we oefenen tijdens de praktijktrainingen vooral met eigen diensten en producten, waarbij we ook toezien of de productkennis up-to-date is. Commercium is al ruim twintig jaar succesvol actief in het begeleiden van diverse bedrijven: van mkb tot multinational.

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je terecht op onze website: www.commercium.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *