Lucovitaal Calcium Magnesium Bot Formule

De uitgebreide samenstelling van Lucovitaal Calcium Magnesium Bot Formule bevat o.a. Calcium voor de botten, tanden en spieren, Vitamine K2 voor de botaanmaak en Vitamine D3 voor het immuunsysteem.

Calcium
Calcium zorgt mede voor het behoud van sterke botten en tanden en is goed voor de werking van de spieren. Daarnaast ondersteunt het de bloedstolling, het energieniveau en de spijsvertering.

Magnesium
Magnesium draagt bij tot de normale werking van de spieren en de zenuwen. Tevens zorgt het mede voor het behoud van sterke botten en tanden, draagt het bij aan geestelijke veerkracht en extra energie bij vermoeidheid.

Vitamine C
Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten en het kraakbeen. Daarnaast zorgt Vitamine C mede voor een goede weerstand.

Zink
Ook Zink draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Daarnaast is Zink belangrijk voor de huid en is het goed voor de haren en nagels. Tevens helpt Zink het gezichtsvermogen normaal te houden, ondersteunt het de afweer van het lichaam en helpt het lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Mangaan
Mangaan is goed voor het skelet en is van belang voor de normale vorming van bindweefsel in kraakbeen en botten.

Koper
Koper draagt bij aan het in stand houden van sterke (bloed)vaten en ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.

Vitamine K2
Vitamine K2 draagt bij tot een normale bloedstolling en speelt een rol bij de botaanmaak.

Vitamine D3
Vitamine D3 verhoogt de opname van kalk in de botten en bevordert een goed calciumgehalte in het bloed. Daarnaast heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *