Bosman introduceert educatieve diabetes kinderlijn Bob & Bo

Bosman heeft goed nieuws voor (ouders van) kinderen tussen de 0 en 16 jaar oud met diabetes. Vandaag lanceert zij namelijk haar nieuwe educatieve kinderlijn Bob & Bo. Een lijn die volledig aansluit op de informatiebehoefte van kinderen met diabetes en leuke extra’s.

Overzichtskaart_Bob en BoWie zijn Bob & Bo?
Bob & Bo zijn twee karakters die zelf ook diabetes hebben en de kinderen stapsgewijs op een vrolijke manier meenemen op ontdekkingsreis in de wereld van diabetes. Middels een uitgebreide website, informatieboekjes, een speciaal spaarprogramma en uiteenlopende gratis serviceartikelen zoals dagboekjes, paspoortjes en SOS-kaartjes belichten zij diverse diabetes gerelateerde onderwerpen.

Informatief en educatief
Als een kind hoort dat het diabetes heeft, wordt het geconfronteerd met veel vragen, angsten en onzekerheden. Dit geldt ook voor de ouders. Bob & Bo voorzien kinderen op begrijpelijke en leeftijdsafhankelijke wijze van informatie. Ze vertellen over hun eigen ervaringen en geven allerlei tips over hoe om te gaan met diabetes. De informatie is zorgvuldig samengesteld, in nauw overleg met medische professionals en ouders van kinderen met diabetes.

Spaarprogramma: de schatkist van Bob & Bo
Een ontdekkingsreis zonder verborgen schatten bestaat niet. Daarom introduceert Bosman een spaarprogramma waarbij de kinderen zogenaamde Bosman Munten sparen om daarmee hun schatkist te vullen. De gespaarde munten kunnen vervolgens ingewisseld worden voor sportieve en educatieve cadeaus als het nieuwe Bosman diabetesspel, een voetbal, zwembandjes of schooletui.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *