D.I.O. opent 22 drogisterijen op één dag

Gisteren, op de warmste 1 juli ooit gemeten, hebben maar liefst 22 D.I.O. drogisterijen feestelijk hun deuren geopend. Op een en dezelfde dag openden de winkels, verspreid door heel Nederland, bijna gelijktijdig. Een unieke gebeurtenis. De meeste ondernemers van deze nieuw geopende D.I.O. drogisterijen zijn overgekomen van DA.

Winkelopening de Groot in LekkerkerkMet een ballonnenboog, sterke aanbiedingen en goodiebags werden de klanten onder het genot van een hapje en een drankje uitgenodigd een kijkje te nemen in de vernieuwde drogisterij.
Een ploeg van enkele directieleden en buitendienstmedewerkers van D.I.O. drogisterijen is op deze dag met camera en bloemen op pad gegaan om de nieuwe ondernemers persoonlijk te feliciteren en ze veel succes en goede zaken toe te wensen. In sommige winkels deelden hele families mee in de vreugde, en in Vlagtwedde was zelfs de wethouder aanwezig bij de opening. De ondernemers laten weten D.I.O. te ervaren als een warm bad. Ze waarderen de hulp die ze hebben gekregen op weg naar de heropening zeer en ze zien de toekomst zonnig in.

“Ik hoef maar te bellen en ze zoeken het voor me uit. Ik vind het fijn om te weten dat dit persoonlijke contact nog bestaat”, zegt Relinde Fijnaut van de gelijknamige D.I.O. drogisterij in Terheijden, waar DW een bezoekje bracht tijdens de openingsdag.
Nu FACO/D.I.O. drogisterijen deze grote groep winkels bij de D.I.O. familie heeft weten te scharen, ligt het magische getal van 200 D.I.O. winkels binnen handbereik. In september zal er nog een groep ondernemers overstappen naar de D.I.O. formule. Dan schiet D.I.O. door deze lang verwachte grens heen en zal dan meer dan 200 winkels tellen.

Binnenkort lees je in DW meer over onderneemster Relinde, die na 24 jaar besloot over te stappen van DA naar D.I.O., en over de ambities van FACO/D.I.O. in het algemeen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *