De beste drogist van Nederland opent beursdag

Gongslag 30 maart 2017
De Amsterdamse beurs van Euronext werd vanmorgen geopend door Etos, winnaar van het GfK  Formulerapport 2017 en daarmee voor de 6e keer uitgeroepen tot de Beste Drogist van Nederland. Algemeen directeur Jan-Derek Groenendaal sloeg samen met collega’s en medewerkers uit de winkel de gong.

Bij het GFK Formulerapport wordt gekeken naar verschillende aspecten zoals o.a. deskundigheid, keuze, kwaliteit, leuke sfeer en lage prijzen.  Etos werd het hoogst gewaardeerd op het gebied van ‘aantrekkelijke aanbiedingen’, ‘deskundigheid van het personeel’ en ‘keuze in drogisterijartikelen’. De drogisterijketen heeft het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in een nieuwe look & feel, nieuwe winkels en innovaties binnen het eigen merk.

Jan-Derek Groenendaal: “Dankzij de tomeloze inzet van 5.000 medewerkers kunnen we continue inspelen op de veranderende wensen van onze klanten. Deze prijs onderstreept het belang van blijven investeren in je merk. Ik ben dan ook enorm trots dat we vandaag de beursgong mochten luiden ter ere van onze titel Beste Drogist van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *