Gloednieuwe Etos in Stratum 

Etos StratumEtos in het Eindhovense Stratum krijgt een andere plek. De winkel verhuist van de Leenderweg naar het gloednieuwe winkelcentrum Boulevard Zuid aan de Heezerweg. Winkelmanager Lindsey van Moorsel is blij met het nieuwe pand. “Het is een prachtige en aantrekkelijke locatie. Wij vinden het geweldig dat we de start van het winkelcentrum vanaf het begin mee kunnen maken.” Woensdag 5 april om 9.00 uur gaat Etos open. Deze feestelijke dag wordt samen met klanten gevierd. 

In de openingsweek zijn er scherpe aanbiedingen, speciale acties en leuke activiteiten. Zolang de voorraad strekt krijgen klanten bij besteding vanaf 5 euro een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk; en bij besteding vanaf 15 euro een handige big shopper. Op zaterdag 8 april is er van 11.00 tot 17.00 uur een evenement dat geheel in het teken staat van huidverzorging en make-up. In de winkel zal een visagist aanwezig zijn die persoonlijk advies geeft. Klanten kunnen zich dan ook gratis laten opmaken. Op zondag 9 april is Etos in Stratum open, van 12.00 tot 17.00 uur.

Vertrouwde, gemoedelijke sfeer
“We zijn al tientallen jaren in Stratum gevestigd, maar nog niet eerder hebben we zo’n mooie winkel gehad”, vertelt Lindsey van Moorsel trots. “Onze nieuwe Etos is ingericht volgens het allerlaatste concept. De winkel ziet er modern en aantrekkelijk uit.” De blikvanger is de ruim opgezette beauty- en geurenafdeling. Daar staan de verschillende merken overzichtelijk gepresenteerd en er hangen tips voor een compleet andere look. Natuurlijk geven de medewerkers hierover graag vrijblijvend advies. “Wat we meenemen van de Leenderweg is de vertrouwde, gemoedelijke sfeer. Het blijft gewoon gezellig bij ons!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *