Alphega apotheek dicht bij haar leden

image

Begin deze week hield Alphega apotheek haar achtste Europese Conventie in het Grimaldi Forum in Monaco, waar meer dan 1.200 afgevaardigden uit negen landen aanwezig waren. 

Het thema dit jaar was ‘Close to you’, hieraan gelinkt vonden een serie van seminars en workshops plaats die inzicht gaven in hoe de apothekers door zich meer in te leven in de klant, kunnen helpen bij het bouwen aan vertrouwen en loyaliteit bij klanten met als resultaat succesvoller zaken doen.
Alphega apotheek is een leidend netwerk van zelfstandige apothekers, welke zich als doel gesteld hebben de gezondheid en het welzijn van de samenleving te verbeteren door een toekomstvisie te delen voor zelfstandige buurt apotheken.
Ornella Barra, Co-Chief Operating Officer bij Walgreens Boots Alliance sprak de afgevaardigden op de Conventie toe over de visie voor zelfstandige apotheken, waarbij ze zei: “Apothekers opereren in een complex gezondheidszorg landschap, met toenemende concurrentie, overheidsdruk en veranderende klant verwachtingen. “Ondanks deze uitdagingen, geloof ik er sterk in dat apothekers beschikken over de benodigde kwaliteiten en toewijding om nu en in de toekomst succesvol te kunnen zijn. Zij hebben het talent en de visie om het beroep toekomstbestendig te maken en ik kijk er naar uit om samen te werken met onze leden en samen nieuwe kansen aan te grijpen.”
De presentaties van de afgelopen twee dagen raakten onderwerpen als innovatie in gezondheidszorg, wereldwijde marktontwikkelingen, Alphega apotheek strategie en de kracht van merken gebracht door diverse sprekers, waaronder Juan Guerra Managing Director International Wholesale, Walgreens Boots Alliance.
Dit jaar werden ook de wereldwijde successen van Alphega apotheken gevierd tijdens de Alphega Conventie. Hoogtepunten waren onder andere de lancering van het netwerk in Roemenië, uitbreiding van Alphega apotheek in Turkije, verdere certificering van Alphega apotheken in Frankrijk onder haar Quality Certification programma en een leden groei van de Alphega apotheek loyalty kaart in Italië. Verder zijn de diensten Moedervlekscreening, Vaatveroudering en Diabetes Risico Test erg succesvol gebleken in diverse markten waar deze zijn geïntroduceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *