Zorgeloos genieten van de zon voor groot én klein

mailbeeldAll you need is Lovea BIO Suncare, de vernieuwde 100% biologische zonnelijn op basis van minerale zonnefilters en Ecocert kokosolie!

Lovea BIO Suncare staat voor veilig genieten van alle goede eigenschappen van de zon voor groot en klein, op een 100% biologische wijze. De producten zijn zelfs geschikt voor de extreem gevoelige huidtypes en de tere huid van kinderen. Daar horen dus geen parabenen, chemische zonnefilters, synthetische parfums, kleurstoffen of andere chemicaliën bij! Recentelijk kreeg de lijn een restyling met vernieuwde samenstellingen en deels vernieuwde verpakkingen.

Lovea BIO Suncare staat voor zorgeloos genieten van de zon voor het hele gezin. Lovea denkt hierin echt mee, heeft slimme gebruikstips en wil graag dat iedereen onbezorgd en met vooral veel plezier kan genieten van de zon. De Lovea BIO zonnesprays werken meteen en beschermen de hele dag. Regelmatig smeren is echter altijd verstandig, want door o.a. omkleden, zwemmen of spelen wordt een deel van de spray weggeveegd.

Verbeterde minerale zonnefilters zonder witte waas of plakkerig huidgevoel
Lovea BIO Suncare is de eerste 100% natuurlijke zonnespray met minerale filters op basis van titaniumdioxide. Deze zonnefilters werden recentelijk nog verder verbeterd. De vernieuwde zonnefilters blijven in een dun laagje ‘op de huid’ liggen, terwijl de gebruikelijke chemische zonnefilters van veel andere producten worden opgenomen door de huid. ‘Lekker dik’ smeren is met Lovea BIO Suncare niet nodig. Dun aanbrengen en goed uitwrijven geeft het beste resultaat, zonder witte waas en zonder plakkerig huidgevoel.

Van Monoï olie naar Ecocert kokosolie
In de vorige lijn van Lovea BIO Suncare was Monoï olie één van de hoofdingrediënten. Deze olie is echter veranderd qua Ecocertstatus. Het wordt sinds kort namelijk geclassificeerd als groene plant en er zijn wereldwijd te veel plantages. Daardoor kan Monoï olie niet meer door Ecocert gecertificeerd worden. Omdat LOVEA BIO haar Ecocert-certificering wil handhaven, is besloten om de Monoï olie in de vernieuwde Lovea Bio Suncare producten te vervangen door Ecocert kokosolie. Deze olie is rijk aan de vitamines A en E. De producten van Lovea BIO Suncare verzorgen, voeden, kalmeren, verzachten en herstellen de huid. Dit komt door de nieuw toegevoegde Ecocert kokosolie. De lijn ruikt nog steeds verslavend lekker dankzij het natuurlijke Monoï parfum.

Eco-vriendelijk én lang houdbaar zonder terugloop van SPF-kracht
De producten van Lovea BIO Suncare zijn veilig, gemakkelijk in gebruik en zijn eco-vriendelijk. Lovea is uiteraard ook niet op dieren getest, zit in afbreekbare verpakkingen en is zowel Ecocert- als Cosmebio-gecertificeerd. Ook fijn: Love Bio is minimaal 3 jaar houdbaar, zónder terugloop van de beschermingsfactoren. Andere gangbare zonneproducten verliezen vaak al een jaar na opening zo’n 50% van hun SPF-kracht.

De productlijn van Lovea BIO Suncare bestaat uit:

LOVEA BIO Sun Sprays SPF 15/SPF 30
Een handige en hydraterende en waterbestendige sprays met respectievelijk SPF 15 en 30 voor het lichaam en gezicht. De 100% minerale zonnefilter zorgt voor een optimale bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Met arganolie, kokosolie en vitamine E.

LOVEA BIO Sun Spray Kids SPF 50 Disney
Deze handige waterbestendige spray met SPF 50 is de meeste veilige bescherming van de tere kinderhuid tegen zowel UVA- als UVB-straling. De formule is 100% natuurlijk, vrij van parfums en parabenen en bevat een mineraal zonnefilter. De vernieuwde flacons voor kinderen zijn voorzien van vrolijke Disney-licenties zoals Ariël de Zeemeermin, Nemo en The Lion King.

LOVEA BIO Anti-Aging Face Cream SPF 50
Speciaal ontwikkeld voor de bescherming van het gezicht in de zon. De formule bevat een 100% natuurlijk mineraal zonnefilter met SPF 50, alsmede toegevoegde verzorgende werkstoffen die vroegtijdige huidveroudering helpen voorkomen. De vernieuwde samenstelling combineert een hoge SPF met effectieve anti-aging eigenschappen en bevat intensief hydraterende werkstoffen waaronder Ecocert kokosolie en vitamine E. Dit product komt dit haar tevens in een vernieuwde tube als verpakking die erg handig is in gebruik en die bovendien nóg minder plastic afval genereert.

LOVEA BIO Dry Oil Spray (zonder SPF)
Deze ‘droge’ olie geeft de huid een zachte glans en zorgt voor een intensieve bruining en verzorging van de huid tijdens het zonnebaden. De olie is niet vet, trekt gemakkelijk in en beschermt de huid tegen externe invloeden zoals zout en wind.

LOVEA BIO After Sun Milk
Deze intensief vochtregulerende, kalmerende en verzachtende After Sun Milk laat de huid na het zonnebaden direct soepel, zacht en goed gehydrateerd aanvoelen. De lotion bevat pepermuntextract, vitamine E en kokosolie. De vernieuwde samenstelling is nog lichter en zachter qua textuur, waardoor deze nog sneller door de huid wordt kan worden opgenomen en de huid aangenaam verzacht, voedt en kalmeert, zonder vet huidgevoel.

LOVEA BIO Self Tanning Spray
Deze natuurlijke zelfbruinende spray geeft de huid in 4 uur tijd een mooie egale, bruine teint. De spray is niet vet en trekt snel in. De samenstelling bevat tevens Tahitiaanse Monoï-olie, voor extra hydratatie en verzorging en is geschikt voor de normale- en droge huid.

Verkoopprijzen & meer informatie:
De producten van Lovea BIO worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.
Voor meer informatie is er de website www.lovea.nl

Verkoopprijzen consument:
• Lovea BIO Sun Spray SPF 15 € 14,99/125 ml.
• Lovea BIO Sun Spray SPF 30 € 15,99/100 ml.
• Lovea BIO Spray Kids SPF 50 Disney € 16,99/100 ml.
• Lovea BIO Anti-Aging Face Cream SPF 50 pompflacon € 15,99/ 50 ml.
• Lovea BIO Anti-Aging Face Cream SPF 50 tube € 15,99/ 50 ml.
• Lovea BIO Dry Oil Spray (zonder SPF) € 9,99/125 ml.
• Lovea BIO After Sun Milk € 9,99/125 ml.
• Lovea BIO Self Tanning Spray € 13,99/125 ml.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *