Kleintje Alka® Crème mag mee op vakantie

 

alka-creme-60mlDe zon is er weer en dat betekent rokjesdagen, blote armen en korte broeken. Je combineert zomerse outfits natuurlijk het liefst met een prachtige huid en dan is beschermen, verzorgen, maar soms ook trouble shooten essentieel. Voor wie altijd huidsupport op zak wil hebben, is er nu het kleintje Alka® Crème. Deze handige 60ml tube bevat een uniek all-over-body product met een pH van 8.2 – de waarde waarbij huidcellen zich het snelst vernieuwen – en is daarmee de enige basische crème van Nederland. Het bevat kokosolie tegen huidveroudering, amandelolie voor hydratatie, jojoba olie met natuurlijke beschermingsfactor 4, probleemherstellende sheaboter en co-enzym Q10 dat het vernieuwingsproces van de huid stimuleert. Ideaal als gezichts- en bodycrème voor bescherming en verzorging en als SOS-crème bij verbranding. 60ml voor de mooiste zomerhuid thuis en op reis, want hij mag gewoon mee in de handbagage.

Zonnetje in de badkamer
Alka Crème is geen zonnebrand, maar je hebt in de zon wel degelijk baat bij deze natuurlijke beschermer. De natuurlijke ingrediënten werken samen voor het voorkomen van schade door UV-straling. Zo is tropische alleskunner kokosolie rijk aan antioxidanten die de huid versterken en veroudering tegengaan. Je huid smult van de amandelolie met hydraterende vetzuren die droge huid, acné en striae aanpakken en vitaminen die haar gladder en jonger maken. Jojoba-olie is het zonnetje in de badkamer, met natuurlijke beschermingsfactor 4 en een huidherstellende werking. Ook sheaboter beschermt tegen UV-licht en is daarnaast rijk aan vitamine A, E en F, die de huid hydrateren en de elasticiteit verbeteren. Co-enzym Q10 is essentieel bij het produceren van nieuwe huidcellen, maar maken we steeds minder aan naarmate we ouder worden. Alka crème geeft je een dagelijkse dosis voor een jonge en strakke huid – en dat ziet er best leuk uit op het strand.

 Voor een goede dag in de zon
Je realiseert het je misschien niet, maar elke maand heb je een compleet nieuwe huid. Om dat proces goed te laten verlopen is de juist zuurgraad ontzettend belangrijk. Een huidcel groeit het beste bij een pH-waarde tussen de 7.5 en 8.5, naarmate de cel meer naar de oppervlakte komt wordt zijn omgeving steeds iets zuurder. De opperhuid heeft door het afvoeren van afvalstoffen en dode huidcellen een pH-waarde onder de 6 – een beetje zuur, maar dat is in principe geen probleem zolang het evenwicht dieper in de huid maar niet verstoord wordt. Basische producten helpen om de balans te bewaren en klachten te voorkomen. Alka Crème met pH-waarde 8.2 neutraliseert het zuur en zorgt voor een gezonde huid. Goed om de dag mee te beginnen, voordat je je zonnebrand-product aanbrengt, of om de dag mee af te sluiten als je veel in de zon hebt gezeten. Het is verzachtend voor de rode en gevoelige huid en helpt bij een droog en trekkerig gevoel.

Prijs & verkrijgbaarheid
Alka Crème is verkrijgbaar bij de vakdrogist, gezondheidswinkel, reformwinkel en online. Voor een optimale houdbaarheid is de crème vacuümverpakt in een lucht- en lichtdichte tube. Het kleintje Alka Crème van 60ml kost € 14,95, een verpakking van 200ml kost € 39,95. Alka® Crème kan dagelijks worden gebruikt door zowel volwassenen als kinderen en is vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige geur- en kleurstoffen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *